Neka, ovako su nam vece sanse da nas niko nece primetiti i da ce neko od nas, a svi se nadamo da cu to biti bas ja, pobediti! Nije tesko, samo treba da budem poslednji. To sve vreme govorim sebi.
Navijas - malo sutra! Ti samo hoces da ti pobedis.
Nego... Kad bih samo mogao da napisem nesto zbog cega bi se zamislile... Onda ne bi mogle odmah da odgovorite i u tom bi proslo valjda dovoljno vremena da neko zatvori temu.
Hvala! (moram da se zahvalim :)
Je l' si to ti na avataru?
Nisam, samo mi je takvo stanje uma trenutno. :) Što pitaš? Takvu si me zamišljao? :)
Pa taj sminker nist ne valja... Upropastio devojku :) To sam samo teo reci za sliku... Al posto ne znas sminkera, onda nije bitno :)
:maše:
:mase nazad:
To ti kazem... Ove me uvek mozes naci... Kad sam tu :)
:maše entuzijastično: :D
Ćao Storma! :)
Ma ne poznajem čo'eka, ali umem i ja upropastiti sebe na grozniji način, samo kad želim, veruj mi! :)
Ćao, staklena! Jes meni ovo čini, ili nema igara desno?
Je l'? Aj verujem ti na rec... Mada...
:mase, ne posustaje, iako ga vec ljudi cudno gledaju:
Nema, ukinuli nas, ka' da smo živuljke! Kažu da spemujemo. Nah.
:maše dok joj ruka nije otpala, i dok nije stala da šiklja krv na ljude koji sada čudno beže u raznim pravcima:
Sramota, bre!!!!! :((((
Neka, ovako su nam vece sanse da nas niko nece primetiti i da ce neko od nas, a svi se nadamo da cu to biti bas ja, pobediti! Nije tesko, samo treba da budem poslednji. To sve vreme govorim sebi.
Ko se nada da ćeš ti pobediti? Evo, ja navijam za staklenu.
:mase sa zavojem u ruci:
u jeeee, kako cudan obrt.
:ide ka zavoju:
Navijas - malo sutra! Ti samo hoces da ti pobedis.
Nego... Kad bih samo mogao da napisem nesto zbog cega bi se zamislile... Onda ne bi mogle odmah da odgovorite i u tom bi proslo valjda dovoljno vremena da neko zatvori temu.
Da, da, pa napisala bih :glup: ako ništa drugo. xD
Znaci da ne smisljam? Dobro, fair play s tvoje strane. Staklena mi se nesto pritajila. Ceka pogodan trenutak za neku fintu. To nije fair play.
:ide ka ruci iz koje siklja krv:
(da mi je neko rekao da cu nekad ovo napisati... ne bi mu verovao)
Šokantno, ali istinito.
:pruža patrljak:
:ljubi da prodje:
:brise zavojem fleku od krvi sa majce:
au bre, ovo mi je omiljena majca.