Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
i jos aj da su nesto normalno nasli, nego da kradu sarene gej suskavce i patike.
Иронија - Дођеш да разбијаш геј параду да би на крају мазнуо жуте тике.
Парада је била само изговор да се све полупа.
Контам да њима и није стало до педера, ипак си већи баја када се шибаш са пандурима.
tako je, ja cu spasiti Srbiju o.O
Јебем ти такву борбу против параде када гледаш прво како ћеш да обијеш Најк продавницу.
podji tamo i daj svoje misljenje kako treba.
+7286
Ова је на месту!
Ја сигурно идем на разбијање следеће, за прошлу сам се касно организовао.
Volim masne crne debele kurčeve.Ko će prvi da me bije?
Масна дебела курчина. Ал' у рч лололо
Ne, ne Dzamal je nježan.On prvo polako utjeruje a onda me pocijepa.
A šta ste vi bacili akcenat na 2 butika...to je smešno. Ni jedan navijač nikada nije razbio staklo i ukrao nešto u takvoj situaciji. I 5. oktobra i na ovamo to su radile neke barabe iz kraja koje se pokupe da iskoriste situaciju. Smešno je misliti da svaki čovek koji drži do sebe i tamo je zbog nečega u šta veruje, razbija izlog. Manje gledajte TV a svojim očima što vidite o tome pričajte. 99% ljudi tamo nije razbijalo izloge, a ni izloga tamo nije toliko bilo razbijeno da bi samo o tome čantrali.
Џабе тебра. Кад би ишчупали један тићцве, одма' би се дигла буна! Само нађу разлог. Мислим на телевизију и људе генерално, не само овде.
Sve bi ja to oženio šiptarskim curama sa sela i naterao da prave decu...
Ma da bre, jedan cvet da se počup bilo bi odmah na B92 uz onu njuihovu paranoičnu muziku: "Vest dana: Huligani da danas počupali cveće svuda po gradu u pokušaju da razbiju gej paradu." I onda neki analitičar koji bi pričao kako su tamo bili klerofašisiti koji mrze i cveće....i na kraju bi narod govorio da ne zna šta nam je cveće krivo i da su tu ljudi došli samo da bi počupali cveće.....
UGASI TV
UKLJUČI MOZAK
Није ми јасно што се фатате за те излоге који курац. Тога има свуда по свијету, па и код нас. Само што се код нас ти људи називају хулиганима (а у ствари су обичне барабе, људи без динара који искористе тренутак да се нашклапају), а у Француској и Енглеској су исти ти људи представљени као студенти, демократска младост, нова, здрава свијест и не знам шта све не. Мука ми је сад да тражим, али куцајте у гугл слике са протеста из Париза и Лондона, па ћете да видите како европска младеж ради исто што и београдска - лупа излоге, туче полицију, пали свој град. Разлика је у томе што њих наши медији представљају као здраву, бунтовну европску младеж, а наше представљају као хулигане.
У сваком друштву постоје такве особе, само ми, по обичају, највише пљујемо по себи и још уживамо у томе. Оплакивали смо смрт француског навијача (нећу да кажем хулигана, да не би сви скочили на мене) до те мјере да је постале дегутантно, сви медији су брујали о томе, а кад су навијачи Партизана у Белгији попили батине приликом чега је један момак једва преживио, вијест је мизерно пропраћена на једном или два портала.
слободни медији - жандарски полтрони
Србија бато. Поједемо и говно кад нам сервирају. Проблем је у томе што сви мисле да смо ми најгори, да је једини проблем државе "хулиганизам". Јбг не треба нам непријатељ оваквима какви смо. Ја сам решио да се више не цимам око тога. Живим здрав живот, не гледам ТВ, једини порок ми је Партизан. Не можеш обичном народу, којем је важније ко кога јебе у Великом Брату, да објасниш најосновније ствари.
Није ми јасно што се фатате за те излоге који курац. Тога има свуда по свијету, па и код нас. Само што се код нас ти људи називају хулиганима (а у ствари су обичне барабе, људи без динара који искористе тренутак да се нашклапају), а у Француској и Енглеској су исти ти људи представљени као студенти, демократска младост, нова, здрава свијест и не знам шта све не. Мука ми је сад да тражим, али куцајте у гугл слике са протеста из Париза и Лондона, па ћете да видите како европска младеж ради исто што и београдска - лупа излоге, туче полицију, пали свој град. Разлика је у томе што њих наши медији представљају као здраву, бунтовну европску младеж, а наше представљају као хулигане.
У сваком друштву постоје такве особе, само ми, по обичају, највише пљујемо по себи и још уживамо у томе. Оплакивали смо смрт француског навијача (нећу да кажем хулигана, да не би сви скочили на мене) до те мјере да је постале дегутантно, сви медији су брујали о томе, а кад су навијачи Партизана у Белгији попили батине приликом чега је један момак једва преживио, вијест је мизерно пропраћена на једном или два портала.
Eee, kad sam ja ovo još pričao... aplauz za čkama lamu :)
:смајликојисескања:
za prvo +1000
za drugo, nije mi jedini porok ali mi je porok + 1000000
Па добро, једини порок ми је све што иде уз Партизан, ако ме разумеш :)
Ја селим на Грендланд. Мајке ми.
Оглувео сам од силне халабуке коју дижу ''ови и они''.у сваком смислу- четници/партизани, клерофашисти/ЛГБТ, шућмурасти/окер и слично...