Huligani - ima li leka?

1. У сваком друштву постоје такве особе, само ми, по обичају, највише пљујемо по себи и још уживамо у томе.

Dobro je kad neko društvo pljuje po sebi zbog huligana, pa onda uzme i kazni te huligane. Loše je kad kaže: Pa šta, i drugi imaju huligane, baš me briga, i iskulira celu situaciju.

2. Па добро, једини порок ми је све што иде уз Партизан, ако ме разумеш :)

hehehe potpuno :)

3. Dobro je kad neko društvo pljuje po sebi zbog huligana, pa onda uzme i kazni te huligane. Loše je kad kaže: Pa šta, i drugi imaju huligane, baš me briga, i iskulira celu situaciju.

Добро је кад неко друштво реално суди о себи, али и о другима. Добро је кад не потура приче за лаковјерне људе типа навијачи, хулигани, црква и геј популација и истиче као највеће проблеме, у вријеме кад много важније ствари треба да се рјешавају.

Лоше је кад друштво управо ради супротно од горе наведеног.

4. Da, loše je kad se sve to ispolitizuje. Ali tako ti je ovde sa svakom živom pojavom: od pasa lutalica do prodaje Telekoma, sve se politizuje, i ne može čovek da prdne a da ne napravi politički kontekst, a u suštini medijsku šaradu kojom se pokriva nešto ispod žita.

5. Jel neko predložio da se

svi ti huligančići vješaju na drveće po gradu i da vise dok se ne raspadnu i da služe kao primjer za ostale vonabi huligane?

6. Jesam ja!

Pljuvanje marka

Pisanje dvije marke

Slika sa mrtvacem petak!

7. Bravo majstore.

Inače, nema drugog lijeka dok murija ne ufati one slobine pendreke od po metar i po i dok ne umlavi stoku na mrtvo ime.

Kako u Kini nema huligana? Dođu fino ljudi porodično, odgledaju utakmicu, navijaju i odu. Ko napravi sranje - bajbok u najboljem slučaju. A ako je veće sranje - jebiga, sinak, ispušio si na trgu metak u potiljak.

U Jordanu sijeku uši....

8. Kad pocnu i kod nas da sijeku usi stadion ce manje da se pusi...

9. Одлично онда! Ај да их побијемо све, па да живимо више к'о сав нормалан свијет јеботе! Дај да их побијемо, да коначно падну цијене горива, хљеба, да порасте стандард!

СМРТ ХУЛИГАНИМА!

Успут ако може да одржимо једну геј параду, да утврдимо градиво, а оформићемо неко тијело да пљуне два-три пута на цркву, па Бог да нас види. Луксембурже, Швајцарско, ете нас!

10. Оплакивали смо смрт француског навијача (нећу да кажем хулигана, да не би сви скочили на мене) до те мјере да је постале дегутантно, сви медији су брујали о томе, а кад су навијачи Партизана у Белгији попили батине приликом чега је један момак једва преживио, вијест је мизерно пропраћена на једном или два портала.

Ja se nisam previše interesovao oko ovoga, ali nisam mogao a da ne čujem za tog Francuza. Tek sam ovde, na sajtu, pročitao da je on bio član neke navijačke grupe. Ne tražim ja nikakvo objašnjenje kako i zašto, nego samo da kažem da nisam imao pojma da je lik nosio navijačku majicu i da je bio pripadnik neke grupacije, jer ga nigdje nisu tako predstavili. Predstavljen je kao naivni turista koji je eto nastradao od divljačke ruke( noge i ostalog) srpskih huligana, dok je pio piće u gradu. A pročitao sam negdje i da su našli dopa kod njega, ali to je poslije 2 dana demantovano u svim medijima. Neću ja da ocrnjujem nikoga, lik je pokojni, nek' mu je laka zemlja, ali narod je popušio priču žestoko. A za ovog našeg navijača što je fasovao od Belgijanaca sam pročitao u 2-3 minijaturna članka( kao one transfer vijesti u Blicu), i slučajno na nekom navijačkom forumu. Pa sad, jebi ga, svačiji život bi trebao da bude jednako važan, ali na kraju ispada stvarno tako da je nama važnija pogibija francuskog navijača, nego li napad na naše navijače. I nađoše oni počinioce, jbt sve se može kad pritisne neko sa strane, da tako rade na svim slučajevima, gdje bi ova zemlja bila...

11. Чкама, помири се да тако мисли 90% Србије и научи да живиш са тим. Не можеш да објасниш људима, који преко нета пишу о томе како би вешали и тукли некога, да није све онако како им сервирају. Пусти их нека живе своје животе, кад схвате ствари биће касно.

12. Ja bi i klao i klao i klao!!!

13. Па кољи брате, месаре плачу за кољачима...

14. Kad mi skocimis naostri noz ^^.

15. чкама, беспотребно је покушавати убиједити их у нешто шо не желе да схвате,не труди се без везе..

Ja bi i klao i klao i klao!!!

тако је брале,само јако! идемо заједно!

16. http://www.youtube.com/watch?v=B8LykadzuMs ne znam za vas al ja sam na njih ponosan i takođe sam ponosan što sam jedan od njih..

17. Na sta si ti ponosan, majke ti? Na marvu ovu? Vezo bi ih za stub pa tukao pa ih pustio na bjeze i onda pustio pse da ih naganjaju, a akad ih psi uhvate onda bi ih opet tukao jer nisu mogli pobjeci majmuni.

18. Lupuse, ne serviraju, barem meni, ja sam išao na te utakmice i tako to ali mi se smučilo gledanje sranja na tribinama. Ne mogu malog bratića povesti na utakmicu, sestru, majku, oca, oba roditelja.

Sa stokom treba postupati kao sa stokom. Sa gospodom kao sa, logično, gospodom.
    Tačerka ih je tukla ko volove i smirili su se. Hoćeš upaliti baklju? 3 godine zatvora, 10 godina zabrane ulaska na stadion i oduzimanje pasoša kad god engleski tim igra u inostranstvu. U međuvremenu ti izbiju bubrege na nos. Pa izvoli, pali baklju.

Znam po mom gradu. Dok je interventna jela bureke po stanici - 'navijači' su se mlavili dan-noć. Tukli su se međusobno, tukli su babe, đedove, redom. E kad je doša novi komandir i kada je naredio da svaki dan 4 marice kruže - smirilo se. Al' ne samo kruženjem, sine, već uhvate grupu, odvedu na obližnji kamenolom, skinu ih gole, prebiju ko mačiće male i pošalju ih da idu pješke do grada, sve ispred marice. E, tu je bio kraj sranjima.

19. E skočimiše, stvarno nemam riječi. Taj komandir je kralj.

20. Ne mogu malog bratića povesti na utakmicu, sestru, majku, oca, oba roditelja.

имаш исток,запад...ево исцимаћемо се да ти средимо за карту.