Месечка, ја сам иначе познат по томе што читам само кладионичарске листе, тако да ми је ово благи ужас...јебем ћерку овом што написао ово срање од 130 страна.,..
Да да, кладионичарске листе и стрипове..то заборавих...
Ма какогод и да има пола стране, књига је јебена говнурда, још сам пре тога морао да читам ''Ревизора'' и ''Чича Гориа'', која су малтене иста срања као и младожења..
Cekaj samo da uzmes da citas "Cekajuci Godoa", ako vec nisi. Ja sam ispizdeo zbog knjige koliko je glupa. I da ja jos moram da citam ta govna majku li im jebem. Pocepao bih je da nisam uzeo iz biblioteke.
Da pišem seminarski iz likovnog o Rembrantu od najmanje 20 strana. Rembrant je simpatičan čova, ali Word mi je večeras neprijateljski nastrojen tako da odlažem :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Да пишем утисак о јебеном вечитом младожењи...
ЕДИТ: Које срање од књиге, бацам сате живота на ово...
Što bre, meni je baš dobra knjiga, jest' mi malo mrsko da pišem analizu, ali je lepa opet. :)
Месечка, ја сам иначе познат по томе што читам само кладионичарске листе, тако да ми је ово благи ужас...јебем ћерку овом што написао ово срање од 130 страна.,..
Stvarno je sranje knjiga. Meni je digla pritisak.
130 strana? Moja ladno oko 200. Ma, meni nije sranje, ćutite vas dvojica, more! :D
Brate Mesecka, sranje je i kraj.
Да да, кладионичарске листе и стрипове..то заборавих...
Ма какогод и да има пола стране, књига је јебена говнурда, још сам пре тога морао да читам ''Ревизора'' и ''Чича Гориа'', која су малтене иста срања као и младожења..
Cekaj samo da uzmes da citas "Cekajuci Godoa", ako vec nisi. Ja sam ispizdeo zbog knjige koliko je glupa. I da ja jos moram da citam ta govna majku li im jebem. Pocepao bih je da nisam uzeo iz biblioteke.
Sta fali Godou? Ko ne bi zeleo da cita 200 strana komunikacije ispod drveta?
Da pišem seminarski iz likovnog o Rembrantu od najmanje 20 strana. Rembrant je simpatičan čova, ali Word mi je večeras neprijateljski nastrojen tako da odlažem :)
Баш ово. Нема даље.
Da stojim za stolom nekog zadimljenog lokala punog mase sa drna la drna muzikom i preznim flaše i paklice cigara.
da pravim decu
da sredim ormar
а да се мало мање трудите да будете готивни и да више читате дефиниције и оцењујете?
Da se obrijem.
Да се пакујем и на кунт.
Ja biK volela d'pročitam taj seminarski kad ti se Word umilostivi. Al' stvarno. :)
да спавам.
da spavam
Da spavam.