Šta bi trebalо da radite dok ovo pišete?

1. Da popijem i ovo vina što ostade.

2. Van Goga pošalji mi mejl u inbox pa ću ti poslati dnas ili sutra :)

3. Da pišem na drugoj temi, ali mi daleko, pa ću umesto toga ovde da se žalim.

4. Dezuram na izborima

5. Pravo da štrebam, al' ne da mi se da počnem.

6. Клипси, баш ти досадно, а? :)

7. baš baš mi dosadno, ne mogu van jer me alergija ubi, pa nolajferišem u kući dok mi ne dosadi i dok ne nađem neki lijek protiv alergije koji funkcioniše :)))

8. Ja koristim neke presing tablete , nije da nešto previše funkcionišu ali lakše podnosim jebeni polen.

9. ma ja od svih tih tableta budem ko zombi, samo mi se spava i i vrti mi se u glavi, užas... tražim neki prirdni lijek, deda mi je valjda nešto napravio, sad čekam da mi mater pošalje

10. Шерлок™
    Ja koristim neke presing tablete , nije da nešto previše funkcionišu ali lakše podnosim jebeni polen.

И ја.

11. Мени је шљакао бронал раније, али фармакојудео лоби га истиснуо, пресинг није ни за курац.

12. Спремам испит, ал' ме мрзи нешто дучим овај курац. Требао бих да бацим цигару из уста, дебилчина, кашљем ко да три рака имам.

13. Da spavam, definitivno.

14. Дакле, требало би да лешкарим на Маурицијусу док добијам блајв од напупеле мулаткиње и истовремено једем свеж кокос, јербо ми прија за тен. Али, неко други сада ради то што би требао ја радим еееј судбино непоштена..

15. Trebala bi da spavam, al me probudili dušmani, a tako sam sretna bila kad sam se jutros razbudila i čula da kiša pada, imala sam namjeru da prespavam cijeli današnji dan jer najlepše se spava kad kišica sipi
    al jbg

16. Помогнем ћалету да спреми ручак лоло.

17. евентуално да дркам, ал у суштини ових дана не баш много тога

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.