Šta bi trebalо da radite dok ovo pišete?

1. pa učite, mante se vukajlije:)))
    ja ne bi trebalo da radim ništa, zato i jesam ovde

2. da učim khm, engleski, srpski, biologiju, geografiju, filozofiju :angel:

3. Da obučem nešto normalno i odem do prodavnice da kupim neke potrepštine.

4. ucim hemiju za test koji me ceka sutra.

5. Da spavam jebote!U ovo vreme normalan covek spava!Jeste li vi normalni?Jesam li ja normalna?:))))))))))))))

6. Требало би да учим филозофију. -.-

Али, пије се кафа... Имам још два сата. :)

7. Да будем храбар.

8. Da pišem engleski i učim hemiju. Ili bar da jedem.

9. Да гледам Лигу Шампиона :)

10. Da završim rad sa temperama, da odaberem i ištampam slova, da pogodim nijanse, da ispopravljam jedinice...Stvarno ne znam odakle mi vremena za Vukajliju...
    A moram i da operem kosu.Aaahhh, čemu ova tema?!:'(

11. Da učim latinski i fiziku -.-

12. Ја бих ћалету требао да преводим неки врло важан документ о инфилтрацији воде у земљишту. Такође и да учим хемију...

13. Trebao bih da fejsbukarim, ali NA VELIKU ZALOST sam ugasio fejsbuk, i nisam počinuo uopšte... neeeeeeeeee

14. Da kuvam,spremim stan,prevodim i obrađujem lekcije unapred,peglam,širim veš,igram "Monopol"...ali će samo ovo poslednje da ima prednost nad Vukom,jer igram protiv opasnog veleposednika--mog sinka!!

15. ..da se prošetam..

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.