Jok :/
E ni ja, ama ni pipnuo.... Ustvari lažem, evo mi je u krilo, ali samo tako stoji ono reda radi... $utra na kolokvijum pogibija ni u Vukovar
kume,srećno sutra,aj.
Fala, kume, fala, nego mi ne može pomoć ništa ja mislim
да спавам рибу.
Da igram penis sa Anom Ivanović.
da jebem
DA ARČIM!
a ja ozbiljno mislim ono što sam napisao malopre...
Učiti fiziku....
Da serem, pošto me pritislo momački.
Trebao bih da blejim na nekom drugom sajtu, al imam ovaj, pa necu. Eh, da, dosla su mi drva, treba da se cepaju. Al to cu sutra. Ili prekosutra...
да куцам јебени пројекат који морам да завршим до сутра а имам још једно 20 страна да искуцам...начи пепел !
Šta bi TREBALO da radite*
Inače, d'učim.
dučim
Trebalo bi da se spremam za audiciju sutra, i za trening večeras. I da se iserem onako junački!
Spavati, učiti, učiti, spavati.......
Da učim
Да пишким, него ми црњак да устанем, а то се не би очекивало од нас Црногораца јелте
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
Jok :/
E ni ja, ama ni pipnuo.... Ustvari lažem, evo mi je u krilo, ali samo tako stoji ono reda radi... $utra na kolokvijum pogibija ni u Vukovar
kume,srećno sutra,aj.
Fala, kume, fala, nego mi ne može pomoć ništa ja mislim
да спавам рибу.
Da igram penis sa Anom Ivanović.
da jebem
DA ARČIM!
a ja ozbiljno mislim ono što sam napisao malopre...
Učiti fiziku....
Da serem, pošto me pritislo momački.
Trebao bih da blejim na nekom drugom sajtu, al imam ovaj, pa necu. Eh, da, dosla su mi drva, treba da se cepaju. Al to cu sutra. Ili prekosutra...
да куцам јебени пројекат који морам да завршим до сутра а имам још једно 20 страна да искуцам...начи пепел !
Šta bi TREBALO da radite*
Inače, d'učim.
dučim
Trebalo bi da se spremam za audiciju sutra, i za trening večeras.
I da se iserem onako junački!
dučim
Spavati, učiti, učiti, spavati.......
Da učim
Да пишким, него ми црњак да устанем, а то се не би очекивало од нас Црногораца јелте