Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Svi duce samo ja ne! OLOLO
Trebo bi d igram igricu.
Možda da spavam,jebem li ga,ili da obrnem Drajvera...
Да пишем на чету.
učim psihologiju ali ispravi naziv teme, ispravno je Šta bi trebalo da radite dok ovo pišete, jer je trebati, glagol bezličan i za svako lice je isti.
Da masturbiram na slike moje sestre.
Психологија, могао бих и ја то учит', ал' ми је мрско :)
Pa to, ne mogu da učim te splačine, istoriju naučio Karla Velikog, Benediktance za pola sata, kad volim.
Pospremam kucu....veceras mi ostak porodice dolazi na rucak-veceru ali me mrzi
Учим лекцију, како учити. Иначе боли ме туки за све, хоћу да упишем психологију :)
А ја хоћу историју, иако нећу имати ни посао, али то ми је мерак. Свирање, мало факс, још само нека девојка која ће све то разумети. ;)
Da Bog svi popadali.
Да одем на текму, али овде је забавније. Ко јебе друштво и живот, вивела вукааааааааа
Провежбао 2 задатка из мате, сад ћу једно 15ак мин да блејим овде.
D'učim psihologiju.
Да певам:
САБИНААААААААА САБИНАААААААААААААААААА
БУДИ МОЈА ВОЛИ САМО МЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Да пишем неко говно о Клинијевској реформи...
Али ево радим их упоредо помало :Д
Klinijevska reforma, nije loše to, код мене су то писали само они који су се јављали на реферате, мене мрзи.
Мислиш да сам се јавио? ололололо
Увалила ми јер сам фино дете...
Јебига, шта ћеш, мени је тај део смор, али Немањићи су добри. Иначе надам се да ћу и ове године проћи бар до градског, с обзиром да је градиво сморно.
Није, градиво је до јаја. Мани се ђа овај део са пропадањем ЗРЦа и хришћанством... Тога сам се наслушо ко манит, тако да ми иде...