Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
:)) Onaj klasični :)
Duhovit :)
Parazit.
Svojim nikom me asocira na Dženana Lončarevića, nadam se da mu to ne smeta u velikoj meri :)
Ma jok, previse je prefinjen lik. Lici na Mr. Bean-a.
Ne znam čo'eka.
Moj čo`ek.
Naš čovek.
Mislim sve najbolje o njemu. :)
Draga mi je.
Oće čovek da podeli dva piva uvek :)
Насмејан, увек!
Слабо је виђам задњих дана :)
Mislim da je veseljak.
K'o da je Bukovski pravio :)))
Oh, kakav laskavac!
Jaka licnost.
Preuzima temu polako, od samoga sebe.
Jasta prica.
Kad god pogledam temu - on tu!
Filozofski nastrojena gospodjica/gospodja.Mrzi postere.