Nešto mi je mnogo simpatično izgubljena. Dovoljno da čovek pogleda slike pa da vidi da ne zna da se šminka. Ni da pozira. 100% prirodna, onako fino. Kupila pirsing umesto farmerki. Totalno je super. Još mi i govori svašta nešto lepo. Mlogo je fina. I zasmejavam je, valjda. Eto. A sad idem. Lepo spavaj princezo. :)
Ovo je bre tema gde se nalazimo da pricamo kako je Myth lep i pametan. :)
U pravu je. Volim je. I priča po temi kako sam lep i pametan. Više pametan no lep, al ajde. :)
Ukijeve sadašnja (bivša?) virtuelna seksi žena.
Ma i ja sam sve pomesala- ko je sadasnji, ko bivsi, ko ljubavnik...kuku mene....a ionako niko nista ne radi- ima izdelim svima otkaze! :))
Volim ga, voli me sto pricam kako je lep i pametan i dobar i skroman.
Totalno je moderna. I kul. Lako je čojek zavoli. Ima mutnu istoriju na ovom sajtu. Oće nešto konkretno.
Ukijev mobilni - 062/ 911-2345
Predražinjov fiksni - 011/ 99-118
Grof mobilni - 064/ 223-434
Dank satelitski - 533/ 34276576756262
Hot line - 011/ 333-222
Eto ga. ;)
Postao suvereni vladar teme.
Bori se za pravdu.
Myth, znam to, a i mnogo vise od toga, mislim- mnogo bitnije podatke ;)
Grof je kum, kum nije dugme. Sve ostalo je promenljivo.
Veoma komicna
Draga, mila. Ko da mi je iz bajke utekla. Možda je sva tako fina. Možda je i džavo. Ne znam. Al' saznaću. ;)
Kaze da je sa betonske planete, ove nase, ali ja nesto nisam bas sigurna u to. :)
Misli da sam vanzemaljac. A meni ona izgleda kao da nije odavde. Pozitivno negativna. :)
Ne znam odakle mu vise ideje za zasmejavanje. :D Nesto je mlogo neobican, ko zna u kakvo je bure upao kad je bio mali. :)
Slatka mi sva. :)
Nešto mi je mnogo simpatično izgubljena. Dovoljno da čovek pogleda slike pa da vidi da ne zna da se šminka. Ni da pozira. 100% prirodna, onako fino. Kupila pirsing umesto farmerki. Totalno je super. Još mi i govori svašta nešto lepo. Mlogo je fina. I zasmejavam je, valjda. Eto. A sad idem. Lepo spavaj princezo. :)
Laskavac! :) A i zasmejava me.
Laku noc!
mislim da misli da je snijeg jako važna stavka u životu sakupljača leptirova!
Mnogo, brate, misli. Možda treba da odmori malo :))
zna da se uvuce pod kozu.. ;)
ništa......
neodoljiv, neumoljiv :)
draga osoba