Шта мислите о особи изнад себе? 6

1. Ovo je bre tema gde se nalazimo da pricamo kako je Myth lep i pametan. :)

2. U pravu je. Volim je. I priča po temi kako sam lep i pametan. Više pametan no lep, al ajde. :)

Ukijeve sadašnja (bivša?) virtuelna seksi žena.

3. Ma i ja sam sve pomesala- ko je sadasnji, ko bivsi, ko ljubavnik...kuku mene....a ionako niko nista ne radi- ima izdelim svima otkaze! :))

Volim ga, voli me sto pricam kako je lep i pametan i dobar i skroman.

4. Totalno je moderna. I kul. Lako je čojek zavoli. Ima mutnu istoriju na ovom sajtu. Oće nešto konkretno.

Ukijev mobilni - 062/ 911-2345
    Predražinjov fiksni - 011/ 99-118
    Grof mobilni - 064/ 223-434
    Dank satelitski - 533/ 34276576756262
    Hot line - 011/ 333-222

Eto ga. ;)

5. Postao suvereni vladar teme.

6. Bori se za pravdu.

Myth, znam to, a i mnogo vise od toga, mislim- mnogo bitnije podatke ;)
    Grof je kum, kum nije dugme. Sve ostalo je promenljivo.

7. Draga, mila. Ko da mi je iz bajke utekla. Možda je sva tako fina. Možda je i džavo. Ne znam. Al' saznaću. ;)

8. Kaze da je sa betonske planete, ove nase, ali ja nesto nisam bas sigurna u to. :)

9. Misli da sam vanzemaljac. A meni ona izgleda kao da nije odavde. Pozitivno negativna. :)

10. Ne znam odakle mu vise ideje za zasmejavanje. :D Nesto je mlogo neobican, ko zna u kakvo je bure upao kad je bio mali. :)

11. Nešto mi je mnogo simpatično izgubljena. Dovoljno da čovek pogleda slike pa da vidi da ne zna da se šminka. Ni da pozira. 100% prirodna, onako fino. Kupila pirsing umesto farmerki. Totalno je super. Još mi i govori svašta nešto lepo. Mlogo je fina. I zasmejavam je, valjda. Eto. A sad idem. Lepo spavaj princezo. :)

12. Laskavac! :) A i zasmejava me.

Laku noc!

13. mislim da misli da je snijeg jako važna stavka u životu sakupljača leptirova!

14. Mnogo, brate, misli. Možda treba da odmori malo :))

15. zna da se uvuce pod kozu.. ;)

16. neodoljiv, neumoljiv :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.