Шта мислите о особи изнад себе? 6

1. Aha, to je u pitanju :)

2. Ivana ne ti Energija ima PVT, tebi cu posle da posaljem :)

3. 88o sam, nego sam se za tren istripovala da si jedna meni jako draga osoba. Izvinjavam se na off-u.
    Fejzbukmanijak je manijak. Sapienti sat.

4. Sve to pijano, ludo i nadrogirano...

5. Pa dobro, sta sad nisam draga, samo zato sto nisam pogodno godiste? :))
    Manijak me progoni. manijak jedan! :)

6. Очаравајућа је.

7. A ja '89 :) Al' možda zvučim starije :)

Fejz je večeras raspoložen, jer je okružen devojkama :)

8. Energijo, mislila sam iz RL:) Ne znaci da mi nisi draga:)
    FejZu, provalio si me. KO je moj dupli twin zli blizanac klon?:)
    Ovaj Uros samo muva, Kika samo jebe. Svaka nam cast:)

9. Draga je i ona meni. Zagrljaj! :)

10. Zna da se pitam kako jebe.

11. Ne pita se koliko jedem.

12. Misli da je najveci jebac al se zajebao

13. Mlad deckic:) Pleonaziram, znam:)

14. Fejz sanja da će me nekad nadjebati

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.