Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Poslao me da još štogod napišem! ;)
Размишља који поклон да ми да за јубилеј :)
Iznuđuje poklone. Možda neki i zaradi solidnom defkom! :)
па следећа је 200. мора буде квалитетна :)
Luđak najveći. Dokon. Rek'o da odlazi zbog faksa, a vrn'o se posle dva dana. Jako gotivan čojek. :)
Veci manijak od Fejza.:)
Mala, slatka, ne smeta joj što sam kamikaza. :)
Ne smeje se mojim fazonima. Umirem.
Smejem se ( u sebi).:))
Prezivece.
Smeje se pakosno u sebi zato što umirem zbog nje. :)
Istinu zbori.:D
Čita me k'o da sam klinac, a ona vaspitačica.. :)
Zivi za humor. Ne bi me cudilo da isti i unovcava.:)
Ništa je ne čudi. Čudnovato fina. Onako, fino. Nekako mi je sva...fina..:)
Ne unovčavam. Kako da unovčavam kad se ti ne smeješ? Prvo ti, pa ćemo tako redom..da steknem prvo reputaciju.. :))
Sto se tice zasmejavanja mene, jednino mozes da radis kao volonter. Uzgred, ja sam materijalista, od mene se ne's najes' leba.:)
Zabrinjava me utisak koji sam ostavila na njega.:)
Zabrinuta.
I ja sam zabrinut. :)
Svaki dan nađe nekog za dijalog na ovoj temi! :))
Oseća se zapostavljenom. Želi da me ubije stavljajući selenijum u moje kantice za igranje u pesku.
Ne razume se u moja osećanja. Ne zna da za dijaloge postoji tema i tema i skrnavi ovu gde ja hranim svoju sujetu! :)
Sujetna za sve pare. Gotivim je sve dok ne uzme nož u ruke. :))
Ako nastavi da mi otima pesak nateraće se da prestane da me gotivi. Uskoro, vrlo uskoro... :)