U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Zezam se za kile, ali smršao sam malo otkako sam prestao da je pijem.
A ne pijem inače alkohol, samo rakiju.
A rakija nije alkohol? :P
Bože sačuvaj. U rakiji nema ni kap tog alkohola, ona je čisto piće.
To je tačno... Samo bih volio da nađem način, ili neku tečnost sa kojom mogu da je miješam i da mi prija
Neki gusti sok, na primer breskva - Đus rakijotka.
Nisam probao, probao sam samo onaj na razblaživanje i u pm, preloše je... Moram neđe da kupim tetrapak od breskve pa da probam
Немојте никад да мешате сок од јагоде са било којим алкохолим, огавно је.
Ma zalivaš vodom i pršutom.
Valjda znaš da ja ne podnosim sok od jagode. A i greota je sipati nešto u rakiju.
Ja sam taman htio da kažem sok od jagode....
Ма знам, него ипак да напоменем, иначе ја сам пила са водком и са вињаком, са раџом још нисам, али са овим досадашњим искуством, не желим ни да пробам.
A vi otvarate usta samo da izjednačite pritisak?
http://www.youtube.com/watch?v=5kUhplFDEG4&feature=related
ja sam ovako pokusao da startujem ribu u 4 ujutru :)
A zato tebi fale ona dva zuba, sad znam.
Ja ne smijem ni da otvorim usta, nisam odavno prao zube :D
ИИ? Јел успело?
Уништавам. Дерем. Ево тренутно је пијем уз пљеску. Фора је таква да у фрижидеру увек имам флашу кока коле.
Пре неких годину дана сам провалио да је ненормално пијем, некад чак и скоро два литра дневно, па сам провалио да је то превише. Зезали су ме раније и у средњој како стално пијем, купим уз ужину литар и попијем све сам. После тога сам, како би испробао своју вољу престао да је пијем око два месеца, почео опет и сад је скоро редовно пијем. Фора је таква да кева пије само кока колу од газираних сокова, па ми бедара да узмем фанту или спрајт, а иначе више волим фанту... сем уз пљеску, тад је кока кола закон.
Pa vidiš da jeste, fale mu zubi.
Ja to za dva sata najviše :D
Sti cista, zapalila riba jedno kilometar od mene, sta ces pijana budala :))
Ljubi ga Fejz :))