КОКА-КОЛА - Друштвени паразит или можда само стереотип?
  • gonzo

Kad smo vec kod OI u Atlanti

Ove Olimpijske igre su možda i najveća sramota za MOK u njegovoj istoriji. Te Igre su trebale da se održe u Atini upravo zbog obeležavanja jednog veka od obnavljanja Olimpijskih igara, a onda su Ameri dali masnu lovu i više nikog nije bilo briga.

• Gazimudo

Kad kazes ameri, nadam se da mislis Koka Kola :)
    Posto im se to smatra najvecim uspehom u karijeri,a za koliko znam "nemaju nista sa tim" ;D

• gonzo

Da Gazimudo mislim na Koka Kolu, nego sam napisao Ameri pošto je njihova kompanija.

• Gazimudo

meni je kod kokiske najjaca stvar sto ih na svakih metar dana optuzuju za koriscenje neuromarketinga, koji je zabranjen, a uprkos dokazima, nikad nisu pukli presudu.
    Jbg, svi znamo da Ameriku drze u zivotu takve korporacije,a niko ne voli svesno sebi da uskace u usta

• Skočimiš

Kad već spominjete mesište....

Još prije 50 godina marketing služba Coca-Cole je počela da izdvaja pare za specifično reklamiranje. Naime, marketi koji pristanu da ture Kolin frižider odmah kraj mesa dobijaju određene pogodnosti i naknade. I tako ti odeš u market, kupiš mesište za roštilj, kobaje, vapaće i čuda i kreneš prema kasi i OP! naletiš na frižider pun kole. Pomisliš: "Vau, kola ide odlično uz mesište!" i kupiš par flaša. Što ne kupiš pivu? Nema je tu. Možda bi i kupio al ti nije pala na pamet. Ili nametnuta na pamet, a? :creepy:

Ovo se ne važi za one što imaju planove i spiskove, da me ne napadnete odmah.

• Punjac

ja sam cuo da koka kola RAZARA spermatozoide

• Zaklano Čeljade

колико је вама добро еј

• Џереми

ja sam cuo da koka kola RAZARA spermatozoide

LAŽUU! Ja je pijem i imam sve više i više lololo

• Sanitarni čvor

samo minakva kola.to je zdravo!
    2 litre zdravlja!

• M

Koka kola tamanica vele. Oce sve da nas potamane.

PS

Ako ko bude koristio ovaj aforizam u komercijalne svrhe hocu svoj procenat.

• Leo Belosvitac
    banovan

Kocu i sad pijem samo uz neki roštilj.

• Deku

Pola viski pola koka koka