Prijava

Samoreklama glupog džingla, ali moradoh... Sve to ima veze sa Koka-Kolom, a tek će da vidite kako se budu bližili "praznici"
https://www.youtube.com/watch?v=zzuOHRgj0Lw

Олимпијске игре у Аталанти на стогодишњицу обнављања традиције олимпијских игара, а? Деда Мраз? А? Велика зла корпорација, но што?

Велика зла корпорација, но што?

Па човече, конзумеризам и његови пипци, чега је Кокакола не симбол, не метафора, не метонимија, већ ... како се зове стилска фигура кад је нешто истоветно са оним што значи и оним што јесте... Никако, то и није стилска фигура, то је појава сама.

Ма зајебавам се ја мало, ал очигледно да имају велики утицај у свету, а оно... ПРАВЕ ЈЕБЕНИ СОК! Можеш да замислиш шта раде корпорације које тргују оружјем, нафтом... Мада то не мора да се замисли, виђа се сваки дан. х)

Mene boli kurac za Koka koline reklame, čak se i ponekad nsamijem na tu njigovu glumu, zato što je glupo, al jebem mu mater, teško mi išta bolje pada od nje (Koka kole) posle jela, skoro svakog. Mene ne mogu da obrlate! Mogu samo da mi kratkotrajno utole žeđ.

SOK JE SAMO PARAVAN ZA ONO ČIME ZAPRAVO TRGUJU!!!1

Valdemar radi za Pepsi!

Valdemar radi za Pepsi!

Моја листа:
1. црно вино
2. бело вино
3. квас
4. пиво
5. ракија домаћа, најбоље кајсија, али може крушка и шљива (шљива ипак најчешће)
6. сок од вишње
7. сок од наранџе
8. сок од зове
9. вотка
10. неки замишљени идеални апсинт

E, a mene zanima je l' onaj dečko stvarno direktor kokakole za Srbiju ili obmanjuju narod?

Луди Чак
Sve je to isti kurac. Mada, ja to ovako gledam, ako treba da se trujem, daj da bude trve kvlt.

Ovo je suština! Pričajte sve: kako su oni masonska korporacija i kako eksploatišu decu iz siromašnih zemalja, al' ću pre to piti nego ono govno koje Slovenci proizvode. Još kad neko kaže da će pre dati pare Slovencima nego Amerima... MRŠ!

Pričajte sve: kako su oni masonska korporacija i kako eksploatišu decu iz siromašnih zemalja, al' ću pre to piti nego ono govno koje Slovenci proizvode.

Provirone, prema ovom tvom postu, tvoja sloboda izbora je ozbiljno ograničena, svodi se na dva karamelisana sranja. A ukoliko ispada da baš moraš da piješ karamelisano sranje, tvoja sloboda izbora ne postoji.

Kokta ima lepši ukus od kole
PIJETE JUDEO AMERIČKO GOVNO SLOVENCI NE STAVLJAJU KOKU U KOKTU OPAAAAA

Valdemare, ovo sam uzeo kao primer. Prosto volim Colu, ušla je u neku moju dnevnu rutinu, i za sada mi ne smeta. A i negde sam pomenuo da mi CC pozitivno utice na varenje, tako da ima i laksativnu dimenziju. Pijem i neki alkohol, ali ovo je deo svakodnevne rutine.

P.S. Valdemare, ti hipsterišeš i u ishrani toliko da imam utisak da plačeš kad vidiš da neko koristi pečurke za pravljenje pite.

ја кокту не волим

http://www.youtube.com/watch?v=sh6GYds1f7Q
edit: verujem da je neko ovo već kačio, ali kasnije ću tek da detaljno čitam temu

Marcipan, zašto koštunjaviš?

Valdemare, jesi ti kad probao Koka kolu, posle roštilja (osim ako nisi vaginaterijanac), pice, ili ljeti kad upeče zvijezda pa čovek ožednja ka pas? Ako ništa drugo, od Koka kole se super podriguje. Pitaj bilo koju ženu to i svaka će ti potvrdno odgovorit.

Ljudi koji vole da piju kolu, navijaju za czv, klade se na arsenal, daju pluseve na žute definicije, penju mi se na

Valdemare, ti hipsterišeš i u ishrani toliko da imam utisak da plačeš kad vidiš da neko koristi pečurke za pravljenje pite.

Ne plačem, sa zadovoljstvom jedem pitu s pečurkama, ali ostavi to "hipsterisanje", molim te. Koliko ti moraš imati godina da bi mislio da možeš tako lako da naguraš čoveka u jedan tako površan koncept? Zaista nisam nafurani omladinac, moje pro i kontra nisu stvar mode i poze, već kakvih-takvih godina, razmišljanja i doživljaja.