BAG: Ime na posteru

1. Ne vidim na posterima gore desno u ravni sa "vukajlija.com" svoj nick. Kad gledam postere ostalih sve kul, samo kod mene je frka.

2. Mislim, na mojim nema imena.

3. Dzaba covjece, ne jebu nas ni 2 % :)

Niko da udje ni majku da nam opsuje, kaze tak' treba Faco, koj' kurac smaras, 'bem te u usta zvalava... Il' nesto slicno...

4. Фацо, јебем те у гузицу, не смарај овај напаћени народ 'ваким глупостима...

Одговара овако? :)

5. Opa Stivene ljudino, pricaj mi jos! Al' moras da dahces u monitor dok kuckas :D

6. :дахт: :дахт: :дахт: :дахт: :ДАХТ: :ДАХТ: ! ! ! 1 !

7. Страшно, људи јел вам добро??

8. Помажем човеку. Капирам да ако будемо довољно испамовали тему, да ће неко од надлежних да обрати пажњу, па можда и реше проблем.

9. "Дахт" звучи тако немачки. :)

10. И тако јебачки :)))) Само ви наставите, ионако ништа занимљиво на сајту :))

11. Faco, ma ko te jebe bre što ti ne vidiš svoje ime, a i koji će ti kurac :p

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.