![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pa što kriješ tu drugu statistiku? Da ti nisu pretili? Treba li da bijem, a? A? o.O :nindža pogled:
jes ovaj džeri zajeban, moram voditi računa od sada
Ок Џерико, ја сам рекао шта имам. Јеби га...
Сторма, не кријем Чак сам данас и ископирао Супер Марков ПВТ упућен мени, а ако треба бацићу га и овде!
jbt, izgleda parada uspjela...
Jao, al' ovaj Dank laže, a svi znaju da je papuča nad papučama i da samo Mogšu voli.
Mvah
Super Marko
Ja te gejsrcujem,ja te obozavam,ja bih sa tobom da se razmnozavam <3
Mva! <3
09. oktobar 2010
Duncan Ferguson
ТОООО!!! :))))) Љубав је узвраћена :))) КИИСИИИТЈЈ
10. oktobar 2010
Јасно се види да ни ја нисам остао равнодушан према њему...
Hahahahahaha :D
I ko je više taj Mogša?
Мислим да је овај http://vukajlija.com/recnik/autori/4697
Izdao si Mogšu!!!
Гле пичку, логово се пре месец дана а није се јавио!!!!
И променио аватар!
Да, јеботе.... А баш му је лепо чучао Лењин
Izdao si Mogšu!!! I Lulu!!!
Аааа, кренула си са набрајањем.... Ајде сад до 13 000 да чујем!
Човече, мене би било срамота да не знам ко је Могша... Човек је легенда и што је најбоље - Румун је! И то не само Румун, он је комунистички анрахиста.
Nema bre 13000, papučo!!!
Hm, ne znam koga ne gotivim, tj ko me nervira, nema takvih, ni sa kim sa Vuke nisam ulazio u neku diskusiju da bih imao nešto protiv.