Ogovaraonica

1. Stormborn

Izdao si Mogšu!!! I Lulu!!!

Duncan Ferguson

Аааа, кренула си са набрајањем.... Ајде сад до 13 000 да чујем!

Šta sve neće dokonom čovjeku pasti na pamet. Brojao ovce da se uspava, došao do 13000, pa onako izmučen svašta nešto sanjao. Sutra je pomislio da je san bio java.
    Tuga do neba.

2. Lulla, vidiš ti to??? C,c,c...

3. U redu je, ne brini se, radimo na izlječenju od ovih halucinacija.
    Nije lako, ali kraj se nazire.

4. Јадне сте :) Обе знате да је то истина, оваквом мацану нема која је одолела са Вуке.

5. Jesi probala da ga biješ balvanom u glavu? Čula sam da je giljotina dobar lek za halucinacije...

6. Sve je u redu, Dane, nema više sablasti. I ostavićemo upaljeno svjetlo dok spavaš.

7. Жене, послушајте Мешћу једном.

http://vukajlija.com/zene/70386

8. Lulla, bolje mu ostavi sekiru... U vratu... :zvižduće:

9. E dobro je da ova tema postoji, inače ne bih saznala da me mylyca mrzi! :sprema osvetu:

10. mylyca

Sve vas mrzim.

Stefana? :)

11. Ja mislim da Mogša nije ništa posebno i da mu je bezveze poklonjeno tolko pažnje. :P

svi šokirano gledaju u mene, Dankan i Gamby vade sekire, sprema se linč

12. u mom srcu ima dovoljno ljubavi za sve ali ne i za vas, govna mala

13. Mislim da je Dank sebičan. Pretio da će mi otfikariti muda, jer sam pogledao neku njegovu.

:namiguje Dankanovim ženama:

14. зар ово не треба да буде оговарање а не директна мржња? фора је да овај кога оговараш то НЕ ЗНА! ;р

15. Evo ja cu da ogovaram Dzimija i Black Hola.
    Bla, bla, bla, bla, bili, bla, bla, bla,bla, bla, bla, bla, banovali, bla, bla, bla, bla, bla, bla, pili do jutra.
    Sad za nagradu hocu da vidim zensku tucu u bikinijima u cokoladi. :)

16. 1. Ox, ne znam, ali mi deluje previše nabeđeno, često i bezobrano. Iako ne sluša EKV (verovatno) misli da je najpametniji. U top 5 smarača na sajtu, po mom mišljenju.
    2. Katija, deluje preterano arogantno, voli da sere, u suštini istripovana riba.
    3. Petar Pan Pezos - njega bih voleo da upoznam, čisto da vidim da li stvarno postoji takav lik.
    4. Mylyca - totalno se izmenila od prošlog novembra, decembra, imam utisak da voli da priča iza leđa ljudima. Deluje mi kao licemer.
    5. Kurd - Veoma lako se vređa, pada na klinačke fore, a i sam voli da podbada. Opet neko ko ima trip da je mnogo bitan.
    ---------------------
    6. Frenki - a bio je kul lik. U stvari možda je i dalje, ne znam, ali od kad je Tarzanije, više nije kuler kog boli kurac za sve, nego gleda da se predstavi kao drkoš. Šta znam, lik kog bih voleo da upoznam, čisto da vidim kakav je uživo. Trenutno mi na momente deluje kul, a na momente krajnje bezobrazno. Zato ga i stavljam ispod crte, jer mi je gotivniji od onih gore, to jest nije mi tako antipatičan.
    7. Vejvern - Ne znam, prisustvovah nekim njenim raspravama i totalno mi deluje kao lik koji jedva čeka da te zajebe, ali nemam pojma, nisam pričao sa njom pa nisam siguran.
    8. Zeki boj - on me čak ni ne nervira, deluje simpatično sa svojim isterivanjem virtualne pravde. Mislim da bi se i Don Kihot krstio kad bi video njegove bitke sa binarnim jedinicama.

17. Iju, kako se ovde malo ogovara!
    Bushido me iritira jer je neugledan lolo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.