Šta biste uradili za ljubav?
  • swed

Pa iskreno jednom sam poslao 101 ruzu za ljubavjedne devojke i potrosio pola plate.Posle me je ceo mesec finansirao cale .
    ali vredelo je.

• M

Što bih uradio za ljubav? Ne znam sad... Da si reka' partiju seksa pa bih znao, ovako pojma ne znam. Ako hoćeš da osvojiš srce neke đevojke (ali samo ako u paketu s njeim srcem dolazi i njena džegerica, materica, butine, jedan od dva guza, tvoje sledovanje vazda kad ona sebe kupi vaučer itd.) koristi sledeću rečenicu (ili je ovo pitanje?): "Mogu li da te volim?". Koja ne pa'ne na ovo, dabogda joj otac s majke vrat slomio.

• tasmanijski djavo

Ja bih uradila sve na svetu za ljubav,ali bih pre toga debelo proverila da li se za doticnu osobu vredi boriti. Tako.Ima li jos neko da misli slicno?

• mocca87

Sve zavisi od toga šta je ljubav uradila za mene.....

• neobavesten

Ako je ta ljubav mocca, domi, smizla, mat, arte...sve! :))) Neka se javi neka ako sam je zaboravio! :D

• Dragisic

Svaki dan bi bio na more.

• Che-Vu

Sve, sve, sve! Umro bih, dvaput ako treba! Prihvatio bih neku religiju kao svoju, ostavio cigare, travu i alkohol, poceo bih da se brijem svaki dan, okrenuo se protiv republikanske politike, dao mnoge minuse na Vukajliji, prestao da jedem meso...

• Surovi

ja bih i sedeo na 'ladnom betonu i da me pritom udara promaja sa svih strana.

• Šaban
    banovan

Ja bih se odrekao pajda.

• Tulumbac

Ja bih prestao da gledam serije sa Fernandom (aj sad da vas vidim).

• KIMA

Hahaha...odrekao pajda...hahah...vrhunski!Ma brate...jednom sam uradio grafit na jugopetrolu ali to je bilo pre 3 4 godine...sa ovim mozgom sad ne bih ni poparu dao...sem ako zasluzi...

• dl

Zvala bih Milana Kalinića i ekipu emisije "Sve za ljubav"!

• Dr.Gonzo

jebo bi svoju debelu ribu...

• Hydrog3n Cyanide

Gonzo, tebe dugo nismo videli ovde. :)

Dobrodošao nazad. ;)

• neobavesten

Tihi jos uvek nije nasao ljubav...awwww! :))

• piro

Pustio bih je da ide.

• Dunjica slatkica

Sve što moj dečko traži od mene. Ja ga voooooolim. Miki ako vidiš ovo zovi me!!! Ljoob ljoob!

• Christine

mislim da je pirov odgovor najbolji x) slazhem se sa njim

• tasmanijski djavo

e,samo da znate ljubav ne postoji!!! samo jedna velika zabluda,sarena laza!to je ljubav!izvinite,ogorcena sam.sranje !!! smrc,smrc...

• piro

Tasi, dušo, u čemu je problem? Ko te dirao? Sad ćemo da ga bijemo....