Jelen ili Lav?
  • дебели пацов

Koje vise volite? I ne nisam pitao koje je bolje-to nikako nije tema-tema je samo ono koje vi volite i zasto!

• zp

Lav. Zasto? Vise mi prija ukus.

• n

Vise volim lava, zato što obožavam sve te divlje velike mačke. Do duše puma i beli gepard i beli tigar su mi omiljeniji od lava, ali i lav je skroz dobar. Onako gipak sa ogromnim šapama i onom moćnom grivom nije ni čudo što je alfa mužjak. Ne kažem da je jelen loš ali ponekad malo podseća na šumski čiviluk gde medvedi i sve ostale debeloguze životinje mogu da okače svoje bunde i kapute. Lep je i jelen. Ali čujem u poslednje vreme da ih ima sve manje. To je zbog kaputa.

• Earthworm Jim

Ma Jelen je zakon, Lav mi je malo dukatlijaški, al' može i to kad nema Jelen.

• Lullaby

Nektar. :))
    Onda Jelen.

• Цупић

Нектар пиво.

• Gianfranco Zola

Раније сам само Јелен цепао, али од када су издали Куљ верзију, онда Лав.

• Јова

Nektar i kod mene!!!

Nakon Nektara može Jelen, mada iskreno, ako već ne naručim Nektar, uglavnom naručim neko strano pivo, najčešće Tuborg ili Heineken.

• Lullaby

Dobro da znam, Jovičiću. Ima i meni da naručiš kad se sretnemo, makar i bilo Nektara. :))

• Јова

Može!!! Ja sam uvijek za kad je pivo u pitanju!

• .,.

То што каже Чрчила, само обрнуто. Не волим Лава, мачкетине су то, лињају се и увек постоји опасност од алергије. С друге стране, мислим да је Лав прецењена животиња, јер какав је то Цар и Краљ џунгле и животиња кога јебена жирафа једним ударцем копитом може да усмрти, говово у 100 % случајева! Мој глас зато увек иде Јелену, јер ипак је то један од ретких мужјака који има муда да јавно покаже своје рогове.

• Пд

CUPIC

Нектар пиво.

Написао си негде да си из Алексинца? Где си ти у Алексинцу нашао то пиво?

Што се тиче теме, код мене Јелен.

• wojtek

Лав, па Никшићко, па Јелен.

• Цупић

Написао си негде да си из Алексинца? Где си ти у Алексинцу нашао то пиво?

Nisam iz Aleksinca, pogresno sam shvacen, ljudi iz Aleksinca mi se sad javljaju na PVT. :)

• .,.

Једна мала дигресија, знам да тема нема везе са алкохолом, али чисто да напоменем да у Србији постоје и два врсте пива са управо оваквим називима, Јелен и Лав.

• Earthworm Jim

Mojne lažeš ljude, treba negde da se izblamiraju posle.

• Пд

Nisam iz Aleksinca, pogresno sam shvacen, ljudi iz Aleksinca mi se sad javljaju na PVT. :)

Па што написа ово?:)

http://vukajlija.com/zabava/posteri/34781#comment_659391

• Lullaby

Ahahaha Cupicu lažovčino!
    On je iz BL, ali je često pijan na sajtu, pa mu se omakne. :)