Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ово што каже Дрол. Били су неки коментари између на које сам ја одговорио али су побрисани тако да је испало да сам се губио. Али ево, обрисао сам и своје тако да је сад ок.
ok
a ti idi na nesto tipa bgd cafe- to je samo forum...
Ево, децо, додао сам овај остатак средњевековне Србије, и њену подстраницу, проширио текст о Србима под Отоманском влашћу, дод'о пар линкова и још понешто...
Испунио сам вековну жељу ВиртуалСерб-а да опишем Косовску битку; испунио сам и жељу Тетке Дрол и додао 30 пута више текста
kupi web prostor i normalnu domenu xD
бих, кад би Србија увела PayPal...
Кад си била мала Маре,
кад си била мала Маре,
волела си море...
А сад си порасла Маре,
а сад си порасла Маре,
па волиш морнаре...
@Hatakaran
Sve bolje i bolje. Evo do sad sam citao, i uclanio sam se pod nickom Virtual Serb. Hvala ti sto si ispunio moju vekovnu zelju.
Нема на чему, увек на услузи...
ПС: Неко нам је постао модератор...
Sto se muzike tice, na stranici srednjevekovan Srbija ima pesma koja je veoma slicna onoj Navali se Sarplanina. Daj reci mi nesto vise o muzici koju si odabrao.
Kakav bre moderator hatakarane, ne zajebavaj.
што бих зајебав'о?
vid'o sam sta si uradio, nego nemam ti ja vremena za to
па, мислим ако нећеш...онда ок...
Nemoj da se ljutis, nije da necu, nego sam stvarno pretrpan raznim stvarima. Proci ce dani dok se ponovo ulogujem. Svaki posao koji radim - radim sa punom odgovornscu tako da sam siguran da necu moci da odgovorim onako kako dolikuje dobrom modu.
Не, не, нисам мислио "нећеш" као да не желиш, већ да сматраш да немаш довољно времена ил' слично за ту дужност...нисам ја таки да одма' вређам :)
Da, ceo problem je u vremenu i nacinu na koji prihvatam duznosti.
Muzika je o.k., pozabavicu se malo listingom pesama koji si mi dao. Zanimljivo.
sad ponovo posetih ovaj tvoj sajt i mogu ti reci da izgleda mnogo lepse
Да ли је, по вама, сајту потребан редизајн?