Српска историја

1. Nije potreban redizajn, nego jos sadrzaja. Npr. moderna istorija, bombardovanje, srpsko-americki odnosi (svi se pale na to), srpsko-ruski odnosi kroz istoriju i sl.

I stavi dugme da se iskljuci muzika. Mozda ima al' ga nisam primetio.

2. Ставићу, ево тренутно радим на страници "Србија под Хабзбурзима". Него ова музика је мало проблематична, видећу шта ћу с њом...

3. Ne bre ostavi muziku, nego samo napravi opciju da se iskljuci. Nekad dok citas nesto oces npr. da slusas drugu muziku a ne onu koja je ugradjena u sajt. Na mnogim sajtovima ima ta opcija.

4. Да ли је, по вама, сајту потребан редизајн?

JOK bas lepo izgleda
    ovo sto virtual kaze jos sadrzaja

5. Ја мислим да би требао ово -чланови ,форуми и тако даље лепо великим словима да испишеш.
    Превише упада у очи да је мало па онда иде Србија велико,па опет мало.

6. Svaka ti cast na sajtu.Uclanjujem se.

7. Ја мислим да би требао ово -чланови ,форуми и тако даље лепо великим словима да испишеш.
    Превише упада у очи да је мало па онда иде Србија велико,па опет мало.

да лупим свему "caps lock"?

Svaka ti cast na sajtu.

Хвала!

8. Па ја мислим да би боље изгледало.
    Или бар свему почетна слова велика,иначе на садржај немам замерке :)

9. Ja se učlanio nego ne bi bilo loše da članovi mogu da ti predlazu tekstove a ti ako ti se svidi da postavljas

10. ајде, сад ћу да видим шта се може учинити

11. Ево, слова су измењена.

Ja se učlanio nego ne bi bilo loše da članovi mogu da ti predlazu tekstove a ti ako ti se svidi da postavljas

Отварам блог за 5 минута.

12. Ja se učlanio nego ne bi bilo loše da članovi mogu da ti predlazu tekstove a ti ako ti se svidi da postavljas

Распиши се! :)

13. Fino, sad me mrzi al za koji dan oću :)

14. E i nesto si promenio sad kad si menjo slova ono sto bi trebalo da bude u padajucem meniju se ne vidi

15. Ево га, сад је нормално (проблеми са CSS)...
    Ајмо, док сам расположен за измене сајта...

16. Nije baš istorija al sta mislis da imas karticu za "ugledni srbi" iliti "poznati srbi" gde bi pisao o onima koji su doprineli srpskoj i svetskoj kulturi i nauci tipa tesla,vuk karadzić,ivo andrić itd,itd

17. могло би...

18. Душане, провери свој профил на мом сајту...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.