Trapavi ali srećni

1. Žensko može da bude trapavo...ako je već trapavo. Jebiga.

Trapavi, iliti smotani muškarci mi se gade identično koliko i glupavi. Čak možda i više. Zato što glupav ne može svojom glupavošću da ti prospe kafu po lap topu ili sadržaj kafanskog stola u krilo. Ne može da nanosi štetu svakim svojim jebenim pokretom. Najgrđe je što ljudi na svoju smotanost uopšte ne gledaju kao na nešto loše.

Smotan sam pa šta.
    Šta pa šta pička ti materina?! Idi treniraj nešto, ganjaj loptu, skoncentriši se konju. Radi vežbe, ne zvernjaj okolo. Vidiš da izgledaš k'o dimaš dečiju paralizu. Jebo te Deki Pantelić, isti ste.

2. u bre frenki :)

ja nisam trapav, imam finu koordinaciju i ta sranja, ali imam iz nekog razloga sklonost ka samopovredjivanju (moz se kaze trapavost)

Najgore sam proso kad sam pre par god na malti probao da sidjem niz neke kamene stepenice u more, skliznuo na neko sranje od algi sto se ne vidi, a klizavo ko led, i pokusao da se zadrzim na stepenicama, pritom polomivsi palac. morali da ga operisu da nameste kost, neki zajeban prelom bio, sto se desava prilikom tuca, a nije me ni bolelo, nisam ni verovao da je prelom, mislio sam da sam ga istego il tako nesto...

sto je najgore, da sam bio trapav ili pijan samo bi lupio dupetom o stepenice i skliznuo u vodu bez povreda.

3. Smotan sam pa šta.

Smotan i ponosan.

4. I'am dve leve ruke al samo za odredjene radnje npr d' ušijem nešto, da pravim origami itd...o nogama neću ni da pričam...

5. Kucam ovo pomorandžu cedeći po tastaturi...Nego, jel pitao nas trapave neko da li nam vi spretni idete na gangliju? Vi što nas psujete svaki put kad razbijemo jebenu kristalnu čašu, jer nam se žurilo u wc. O japanskim vazama da i ne govorim... Kakva bezosećajnost i nerazumevanje za drugačijeg od sebe!

6. ja sam strasno trapav, ne znam loptu da sutnem, zapravo smotan sam za sve sportove s loptom, u kosarci me vadi sto imam dva metra i to me strasno vadi, neprecizan sam i mrsko me da skacem ali u vecini slucajeva pobedim, narocito ako u ekipi imam nekog pravog timskog igraca...da sam nizi i da ne mogu da se vadim na visinu mozda bih se vise i trudio i ganjao tu loptu

ne podcenjujte trapave ljude, secam se kad sam u osnovnoj trenirao kosarku imao sam cast da igram protiv macvana, decko je bio strasno trapav, lupali smo mu banane, cak i dosta nizi likovi od njega, ali jbg, decko bio uporan i trenirao, sledeci put kad sam ga video na televiziji kako dize pehar kad su kao klinci pobedili na evropskom

7. ja nisam trapav
    i drago mi je zbog toga
    a slažem se skroz sa Frenkijem, pogotovu sa "pa šta trapav sam"
    -e smrdiš
    -pa šta
    -pa okupaj se some!
    eto, trapavost je izlečiva, ako se uoči na vreme :D
    svakoga dana u svetu se preko 200 miliona ljudi isfleka hranom zbog svoje trapavosti
    pomozimo im SMSom na 6464 (važi za sve mreže)
    trapavi ljudi nisu ništa drugačiji od nas

8. Mene zovu trapađoza. Enough said.

9. Pomozimo messalini, ja sam svoj SMS poslao, a vi? :značajan pogled oči u oči, kao Koštunica na posterima 2000neke:

10. Eto, pošla da uplatim kredit...
    Nego, jel se seća neko epizode iz Štrumfova, gde Trapi daju amajliju protiv trapavosti? E, u istoj spretni kuju plan kako da mu je oduzmu, iz zavisti. Isto je i sa ljudima koji podjebavaju trapave. Da mi nismo trapavi, vi ne biste znali da niste. Ha! Šta ćemo sad?! Ja odo' da jedem, ogladni se od ovol'kog trolovanja...

11. Ne bih rekao da sam smotan...

Koliko gluposti mi se dešava, moram negde pasti, okliznuti se, podleteti pod auto koji me baci 5 metara dalje u kafić, gde polomim drvenu ogradu, sto i par stolica u letu, ali jbg, takve stvari se dešavaju...

12. Костићу чо'ече јес то ти на том снимку? лолололо

13. Naravno...
    Evo i iz drugog ugla...
    http://www.youtube.com/watch?v=Gd2xst0EKKQ&feature=related

Ali jače od mog pada mi je scena na 0:23, kada ovaj iskoči... :)

14. Сцена на 0:23 је ЕПИК хД
    А која је бре то школа да имате таке столове?

15. Hemijska škola, smer grafički.

Taj sto je stajao još od kada je bilo vajanje, u sklopu nekih smerova. Ali mi smo joj našli drugu primenu... :)

16. Dobro ono...to što si pao sa toga nije trapavost. Većina ljudi bi pala. Nije to ništa čudno. Razlog zbog kog si odlučio da se vrtiš na tom čudu je problem?! :)

17. Razlog zbog kog si odlučio da se vrtiš na tom čudu je problem?! :)

hahahahahha :D
    Recimo da je to pokušaj razbijanja monotonije u srpskom prosvetnom sistemu... :)

18. Recimo da je to pokušaj razbijanja monotonije u srpskom prosvetnom sistemu...

Recimo da je to adolescentsko dokazivanje pred prijateljima.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.