U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Е овако... отварам нову игру. Правимо колективну фантазму илити пожељни архетип супермушкарца/жене. Имате право да наставите ЈЕДНУ од следеће две реченице једном карактеристиком, према свом сексуалном афинитету.
1. Савршени мушкарац је пун разумевања, ...
2. Савршена жена је невина а искусна, ...
Реченицу коју настављате преписујете целу. Баш да видим шта ће испасти.
Савршена жена је невина а искусна,a nikad nije dosadna.
Савршена жена је невина а искусна, значи вештица.
Савршени мушкарац је пун разумевања,prema sebi.
Ненененене дечко... овако:
Савршена жена је невина а искусна, a nikad nije dosadna, значи вештица...
Савршени мушкарац је пун разумевања, prema sebi...
Треба све да препишете да бисмо добили причицу :Д
аххаааа дадада ја сам пиглу... нек се копира од тебе следеће :Д
Савршена жена је невина а искусна, a nikad nije dosadna, значи вештица u krevetu a anđeo u
Савршена жена је невина а искусна, a nikad nije dosadna, значи вештица u krevetu a anđeo u kujni
"Баш да видим шта ће испасти."
----
ma ispašće 'tica koja gače i prdi... :)
Савршена жена је невина а искусна, a nikad nije dosadna, значи вештица u krevetu a anđeo u kujni. Ponosi se svojim atributima, iako
Савршени мушкарац је пун разумевања,prema sebi. Voli da naređuje, čak i kad
Савршена жена је невина а искусна, a nikad nije dosadna, значи вештица u krevetu a anđeo u kujni. Ponosi se svojim atributima, iako zna da je superiorna
Савршена жена је невина а искусна, a nikad nije dosadna, значи вештица u krevetu a anđeo u kujni. Ponosi se svojim atributima, iako zna da je superiorna веш машина, мада
Савршена жена је невина а искусна, a nikad nije dosadna, значи вештица u krevetu a anđeo u kujni. Ponosi se svojim atributima, iako zna da je superiorna веш машина,jer joj ona nije ni do kolena u pranju delikatnog rublja.
Савршена жена је невина а искусна, a nikad nije dosadna, значи вештица u krevetu a anđeo u kujni. Ponosi se svojim atributima, iako zna da je superiorna веш машина,jer joj ona nije ni do kolena u pranju delikatnog rublja. Mašina za kuvanje ne postoji, tako da po pitanju kuvanja
(@Surovi: pošto si nastavio rečenicu o muškarcima, postoji li nešto što želiš da nam kažeš o sebi? :) )
---
odgovor surovog dovli, da ne pretrpavamo:
budem li te video u žici većeras nalupaću ti čvrge:)
Савршени мушкарац је пун разумевања,prema sebi. Voli da naređuje, čak i kad држи ноге на сточићу за време утакмице
ајмо жене! где сте нестале
Ajde da ženski članovi pišu za muškarca, a muški članovi za žene. :)
Не разумем твој коментар, ја сам женско... :збун:
Да, тако је игра била и предвиђена...
Znam da si žensko, bre. I moram da ti kažem: super odabir avatara.
Фала фала... лапсус иначе припада мојој најбољој другарици. Морам да је довучем да се игра с нама.
Нема нам нешто жена да фантазирају, где су мои-мои, блентава...?