Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Па, не могу да се пожалим, а овако му одајем почаст.
Ако је мањи од 28 а зовеш га мојим именом смртна казна је блага за тебе :))
Ја то да му дигнем рејтинг.
Дижи!
Znači li to da, kada pomisliš "Dankan", on se diže?
:)
Ma jok, diže se kad vidi Ljubinku :)
Мојне да вам Џими каже ко је баја. И Предражињо. И Минг... Не призивајте ђавола.
Не, него кад срећницу упознам са "Данканом", остане запањена због звучног имена. 13 хиљада, то је нешто!
Bar zbog nečega. :D
Победа у гостима.
:D
Али ја сам коцкар без среће, карта ме неће, само за поразе знам... Путник без пута, ћовек што лута, опет сам остао сам...
ХАхахаха тема је победа! :)
Шта има да му тепам који курац кад ништа не уме... Нек се тера он мало у курац...
Заборавих... ЈА ЈЕЕЕБЕЕЕМ!!!
Zove se TERMINATOR!!!! sa sve uzvičnicima...
Курац у курац? Измислио си нови начин јебања, само још да потврдиш у пракси....
Ма да ваља не да бих му тепао него бих му и шећер дао ко Шарцу. Вако нек се гони у курац...
Рудоња Мудоња......
Draženko Glavić