Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
sta je sa zvanicno najpateticnijom temom na forumu?
Samo da pitam, da li se u poljubac računa i poljubac u obraz? :))
sta je sa zvanicno najpateticnijom temom na forumu?
Умрела је :))
неам појма Форгет ми нот, можда се и рачуна :)
je li moguce da je fbmanijak otovrio ovu temu...i evo ti moje misljenje: moguce, kako nije!
evo dvije godine ja i jedna draga se ne mozemo sastaviti. a volimo se izdaleka :(
Je l' živite daleko, pa je to problem ili...?
Што? :)
Moguce je.
Ne deluješ tako ljudima, Fejz :) Ti i ovakva tema... :)
mjok. jednostavno trazimo savrseno vrijeme, mjesto i nacin i sve.i vazda nesto ili neko od nas zajebe. jednostavno, idioti smo.
fejz, ne djelujes tako, uopste :p. ova tema je samo marketinski trik da pokazes tu njezniju stranu? shvatam, shvatam...cutacu o tome.
Niste idioti, nemoj tako... Mada, poznato mi je to dobro, to čekanje pravog trenutka... To samo pogoršava stvar, ne postoji savršen trenutak, ni mesto, ni način... Samo načini taj korak, pa kako god da ispadne...
О томе причам и причао сам!
Е сад, Кофилд, морао сам малко да ударим по емоцијама, сморило ме ово мачотиписање! ;)
Gde nisu idioti! Dve godine! Jos malo pa doktorat na tu temu..."Koliki smo idioti! :)
Da, Fejz misli da je mačo :))
диви је Марципан ал се вреџа! :Д
Ја нисам никад тако волео, ја увек чиним корак! Питао сам уопштено.. иначе Кофилд реално ја бих на твом месту за ове две године решио ту ситуацију сигурно 100 пута... :)
Pa, nisu svi kao ti :) Možda čovek nema dovoljno hrabrosti...
Па кој курац нема Кофилд брате!! СКУПИ МУДА ВЕЋ ЈЕДНОМ!
Још ако ми кажеш да те две године због тога ниси имао девојку одричем се овде јавно Кофилда :)))
nije to do hrabrosti, zajebe ga ona.... aj Kolfild pomazem ti, reci da sam u pravu :)
haaaah! imao sam. jednostvano ovo je nesto drugacije, jbg.. i sto vise vremena prodje, sve je teze. sad smo oboje zauzeti. a i da nismo... sve je to u pickama materinama otislo :)
E, u tom slučaju, i nije tako loše... :) To verovatno ne bi uspelo kad već do sada nije, tako da...
nije..sve sto treba je da se presjece. e to mene jebe! :D