Смртно волети некога иако га ниси пољубио

1. A sve nas to pomalo, da prostiš, jebe :))

2. Moja mama? ^_^ Frojd bi bio tako ponosan na mene.

3. Био би, мојне да сумњаш!

4. Љубав не постоји, све је јебена потреба, потреба да себе задовољиш! Љубав је само физичка привлачност у комбинацији са савешћу! Проклета љубав, јебала вас она!

5. Тотално могуће.

6. Ooooo Micika...pa gde si bre co'ece?

7. Ево ме ЦаканО :))) Ти? Како је Пуфница? Нисмо се чуле још од оног мог доласка у Бг.

8. Malopre sam se dop. sa njom preko telefona, al mi pukla baterija, a mrzi me da idem da nalazim punjac,i tako. Inace fino je. Malo se iskukamo onako zenski,pa se onda okrenemo svakodnevnici.:)

Inace verujem u ovakvu ljubav, skoro mi se desila,al me, istina, brzo i prosla.:)

9. Е скроз је опичена :))) ако, жао ми еј што тебе нисам упознала, али има времена ;)

Па и мени, нека врста....али скроз је могуће, ко не верује нека проба...

10. Ma upoznacemo se...Ti si u Kg-u?

Mislim da ne moze smrtno da se voli, ovim vidom ljubavi. Jer ako taj stadium dovodi do "smrtnosti" sta bude sa covekom kad osvoji tu osobu-Umre od zadovoljstva?:)

11. Niko ne zaslužuje da ga smrtno voliš, makar bio i sa tobom u srodstvu. Zašto? Pa ljudi su, generalno, đubrad.

12. Ахам...ако си сутра у Новом Саду онда се упознајемо или ако будеш долазила за БГ трећег, ја сам такође ту...;)

Па не буквално смртно, то је речено метафорички, ја контам да ово смртно значи да се баш баш заљубиш до ушију, да делујеш шашаво сам себи...

Их Ивана ихх, ти се баш разочарала у људе, а?

13. Dobro sad... Jeste zajebano kad te neko sjebe pa imas takav stav, ja ga imam cesto. Al u sustini dozvoljeno je voleti nekog tako,al da on ne zna, u suprotnom sledi razocarenje. Eto ja sad da kazem Kristijanu Bejlu da ga volim iz dna duse, on bi samo rekao-Dijete, skloni mi se...:)

14. То што је Платон био пичка, а и петраркисти не значи да постоји таква љубав. Каке пичке материне... каква тема... који курац...

15. @Mici, to je samo danas. Nadam se.

16. E Mici prebrza si za mene, nisam sigurna da mogu da pohvatam tvoje termine. Zbudzicemo nesto vec, nekad...:)

17. Дотеру, де, де, ево ја ћу да ти глумим раме за плакање, избаци то из себе дечко.
    Дозвољено је волети а да он то не зна, ок је за њега, али будимо мало себични. Шта је са особом која воли? Тј. са мном рецимо? Шта ја да патим и уздишем а њега да боли предраг...ма да...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.