Da, slažem se i sa Energijom... Kako Dučić kaže:
''A ti ne postojiš nit si postojala,
rođena u mojoj tišini i čami,
na suncu mog srca ti si samo sjala;
jer sve što ljubimo stvorili smo sami.''
A ja se kao stidim?!
Ima sutrra ovolki grafit da napisem: Ja volim Urosa!, na sred skole!
Ok, ovde Ducica shvatam malo drugacije, ali je malo smesan momenat, kad sam izdala, iz cistog hira, svoju prvu zbirku pesama, rekose mi: "Odreci cete se svojih prvih dela kao Ducic."
Tako da me drugi put uporedjuju sa tim pesnikom :), i cast mi je, iako mi nije medju najomiljenijima.
Mislim da on ne iskljucuje fizicki kontakt. "Sve sto ljubimo stvorili smo sami" znaci da nikada ne dozvolimo sebi da do kraja spoznamo osobu koju volimo, bas zato sto je volimo onako kako je vidimo. Ali to nije bas nasa fantazija o njoj, fantazija je ogranicena tim fizickim kontaktamo.
Bez fizickog kontakta je bas gola fantazija, izmisljamo svaki dodir u svojoj fantaziji, i nezne ili grube ruke, i strastveni ili nezni poljubac, i reci i cutanje...itd...
A ja sam mislila da je to 'ljubimo' u prenesenom smislu kao 'volimo'... Jer pre toga kaže kako je san o sreći više nego sreća, tako nešto, pa sam zbog toga mislila...
Ne, ne zbog "ljubim", prosto mislim da se misli na to idealizovanje osobe koju volis i ljubis, da je lepsi njegov san o njoj nego ona sama. Mislim, uvek sam je nekako tako shvatala...mogla bih opet da je procitam...
Па ја се бар не стидим!
Da, slažem se i sa Energijom... Kako Dučić kaže:
''A ti ne postojiš nit si postojala,
rođena u mojoj tišini i čami,
na suncu mog srca ti si samo sjala;
jer sve što ljubimo stvorili smo sami.''
A ja se kao stidim?!
Ima sutrra ovolki grafit da napisem: Ja volim Urosa!, na sred skole!
Ok, ovde Ducica shvatam malo drugacije, ali je malo smesan momenat, kad sam izdala, iz cistog hira, svoju prvu zbirku pesama, rekose mi: "Odreci cete se svojih prvih dela kao Ducic."
Tako da me drugi put uporedjuju sa tim pesnikom :), i cast mi je, iako mi nije medju najomiljenijima.
A kako ti ovo shvataš? Mislim, ako te ne mrzi da odgovoriš... :)
Mislim da on ne iskljucuje fizicki kontakt. "Sve sto ljubimo stvorili smo sami" znaci da nikada ne dozvolimo sebi da do kraja spoznamo osobu koju volimo, bas zato sto je volimo onako kako je vidimo. Ali to nije bas nasa fantazija o njoj, fantazija je ogranicena tim fizickim kontaktamo.
Bez fizickog kontakta je bas gola fantazija, izmisljamo svaki dodir u svojoj fantaziji, i nezne ili grube ruke, i strastveni ili nezni poljubac, i reci i cutanje...itd...
Значи епилог приче - Урош победио! :) Браво!!
Pravda za Urosa!
A ja sam mislila da je to 'ljubimo' u prenesenom smislu kao 'volimo'... Jer pre toga kaže kako je san o sreći više nego sreća, tako nešto, pa sam zbog toga mislila...
Fejz, uključi se malo, tvoja je tema :)
Не могу Ивана, идем да спавам
само за све заљубљене а и оне који нису! Ево песме http://www.youtube.com/watch?v=Mgi2snF44xI&feature=related Посебно за Ивану :)
Ne, ne zbog "ljubim", prosto mislim da se misli na to idealizovanje osobe koju volis i ljubis, da je lepsi njegov san o njoj nego ona sama. Mislim, uvek sam je nekako tako shvatala...mogla bih opet da je procitam...
:))) Pa, ja sad ne znam šta da kažem... :)) Hvala :)
Evo ja nikad nisam poljubio energiju, a nekako je volim, ne znam... :p
Ma dfobro, energija se tu ne racuna...svi vole energiju...
Jeste, zato što se npr električna energija dobija preko vode, ili od uglja itd, što implicira da volim prirodu
električna energija dobija preko vode
pu, pu, Mare, pomislice ljudi da sam zarazna :)
Nema, SMarko kad kaže, on je rekao :))
forget-me-not
Искрена песма се своди на то да мушкарац не воли жену, него онај осећај који се добија услед физичког контакта (илити јебања).
Ali, ovo nije Iskrena pesma, nju je Rakić napisao, koliko me sećanje služi...
Ау јеботе, шта сам ја лупио...
Идем да спавам.