Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
U pravu si za Iskrenu pesmu, ali nismo je analizirali...mada za tu iskrenu pesmu mislim da je krajnje neiskrena...onako mi je "evo vam ono sto ste zelele da cujete, jeste, najgori smo".
Imam neka uvrnuta vidjenja...
Ma, dešava se :) Inače, za Iskrenu pesmu važi to što si rekao... Ovde je u pitanju nešto drugo...
Не знам где сам само нашао Искрену песму у оним стиховима...
Преписаћемо умору. :)
Енергијо, занимљиво гледиште... Мени ипак не делује тако. Но, да не скрећемо с теме, тј. да не пишемо много о поезији на овој теми, ја ћу да се повучем у хоризонталу. Лаку ноћ.
U pravu si... Laku noć...
Fejz, mislim da smo se manje - više svi složili da je to u principu moguće, samo si možda preterao sa onim "Smrtno" u naslovu. Bitno je da volimo, a da li će poljubac doći kasnije ili nikada, to već zavisi od naših želja i mnogih drugih okolnosti. Ponekad se uplašimo svojih fantazije pa ostanemo na onome "sreća je lepa samo dok se čeka, dok od sebe samo nagoveštaj da" , ali zato ima i situacija kada ćemo učiniti sve da svoje fantazije sprovedemo u delo. Po meni je i jedno i drugo u redu. Obe varijante nam se dese više puta u životu i u tome nema ničeg lošeg. Dobro je da se ljubav dešava, ma u kakvom obliku se ispoljavala.
Ne umemo da volimo podjednako snažno kao deca i kao odrasli ljudi. Dok smo u obdaništu, dovoljno je da nas neko drži za ruku dok prelazimo ulicu pa da ga zavolimo najviše na svetu, a kako će se naše emocije menjati dok odrastamo, zavisi od toga koliko razvijamo svoju emocionalnu inteligenciju, koliko smo spremni da budemo otvorenog srca i slobodnog uma i da li ljubavi dozvoljavamo da nas obuzima kad god se za to ukaže prilika.
I za kraj jedan prastari grafit: „All you need is love, sve ostalo imate u robnim kućama“.
Апсолутно.
Има чари виртуелни додир. Али и прави. :)
Sa ovim se slazem u potpunostima! Samo sto vise cari ima realni, tj. pravi :)
Al ste zapeli za dodire...ima nečeg i u sexu :))))))))
ajde?? :))
de
Natnat mojne da masimo poJentu teme, nastavite sa raspravom... Dalje! :)
Pa nema više. Sve smo valjda rekli...
Mi smo sve rekli, valjda ce da dodje neko ko jos nije rekao nista! Samo nam preostaje da cekamo!
E, pa onda moraš stalno da oživljavaš temu da bude blizu...
Evo samo još da kažem da sam se danas ponovo zaljubila....virtuelno.
Blaaaaaago tebi,Nato :)))
Ja sam davno zaljubljen virtuelno, al nema vajde od toga!
Ima, ima, sve te to čini srećnim...
Vraća ti osmeh na lice...
Jes bole ga brige, kako bre da mi donese osmeh na lice, mislim ok je da tebe na naki nacin to cini srecnim, ali onoga trenutka kad pozelis da dodirnes tog nekog i shvatis da je to nemoguce... Sta onda? Gde je tu sreca?
osmeh je veoma lako staviti na lice! :D
http://www.youtube.com/watch?v=zyBxB_ku2ZE