Avatari: Ko se krije iza njih?

  1. :D

    Piromane,ajde reci nesto 'bout me new avatar?

  2. Kad cu ja doci na red?:)

  3. Hoek, šta sa njim?
    Imaš jedan sasvim normalan, lep i nadasve pristojan avatar.
    Očigledno si staložena osoba sa jasnom predstavom o sebi i realnom slikom o svetu. Sam čin stavljanja sopstvene slike kao avatar pokazuje jaku volju i samopouzdanje. To treba ceniti.
    Samo tako nastavi.
    Reci mi: Čitaš li novine od kraja? Da li pogledaš toalet papir posle brisanja? Kako si se osećao onog hladnog popodneva kada si se vratio radnije iz škole i zatekao svoju sestru u strasnom zagrljaju sa njenom drugaricom Milenom?

  4. Ne,naprotiv,u novinama citam samo zadnju stranu.
    I nemam sestru,niti ona ima drugaricu Milenu.I tada nije bilo tako hladno.

  5. Dobro, Hoek, povremeni simptomi alcahajmera su logični kod osobe koja preferira roze krzno.
    Reci mi: Čačkaš li nos kada čekaš zeleno svetlo? Da li pljuneš u wc šolju pre šoranja? Kako se osećaš u ženskom korsetu.

  6. Ja ne cekam zeleno...ja cekam zuto....i tad ne cackam nos.xD
    Na osnovu cega ti izvlacis ova pitanja koja bi trebala da nesto odrede? :D

  7. Iz naftalina. :)

  8. Na osnovu ničega. On ih samo random postavlja. :D

  9. на основу мог аватара није тешко провалити ко се крије иза њега :)))

  10. Pa ni na osnovu mog nije mnogo teško znati ko se krije...

  11. Pobesnelo kuce?!?!?!?!?xD

  12. Planinu od psa zoveš kučetom ? I to pobesnelim...
    Ja sam iskren ljubitelj pasa, onih velikih koje kada vidiš pomisliš da su medvedi... Za mene su čivave genetski modifikovani pacovi...

  13. @Sonoftomorow: ti si veliki, dobar, neustrašivi pas koji ponosno šeta ulicom, gledajući samo pravo i nepomišljajući da udostojiš pogledom male džukce koji ti laju oko nogu. Ne voliš vrućinu, ne voliš mnogo da šetaš, voliš kad te hvale kako si lep i veliki, voliš da te češkaju, mada se najčešće češkaš sam, družiš se sa mačkama, ne juriš ih, al kad same dođu puštaš ih da spavaju na tebi, oko tebe i ispod tebe. I obavezno spavaš popodne :)

  14. euglena: bivsi pusac

  15. Celt - neko ko ume dobro da se ugnezdi, u svakoj situaciji, svakome da dodje pod kozu. Ne bira nacin, jer moze sve sto hoce. Naravno, u pozitivnom smislu. :)

  16. Genetski modifikovani pacovi!!??!?!??!?!?

  17. Čivave? Naravno da jesu...

    Neo: Sadašnji pušač sa erektalnom disfunkcijom.
    :p

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.