Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pa tu je Vuletova mama sa nekim malim Cigančićom koji joj je tražio 1 euro dok je bila u Parizu.
Celt je izašao iz faze odojčeta (prethodni avatar), a sada je ušao u pubertet pa je naglo izrastao ("izvukao se") i smršao.
Oсоба која воли мачке и која стога треба да ме узме.
Pod zastitu?:)
Ja znam... A ne znam kako vi mozhete da znate... Pa me zato zanima
Mislim da je red i na mene.
Redaljka i na tebe a Otaku? :)
Oš da me avataroanaliziraš ili ne Mešo?
Nećem. :) Evo, da probam. Ti si mnogo ljubopitljiv čovek. Na pitanje odgovaraš pitanjem. Na prvi pogled ličiš na asasina, ali kad te bolje čovek pogleda (što ne preporučujem :)) vidi samo loše odjevenog čoveka i još lošijeg grafiti majstora. U dubini duše (koju nemaš) si komunista, zato je znak pitanja nacrtna crvenom bojom. Imaš problema s gasovima, sav si uprđen, što se da viđet' po avataru. Znači, manje svega što si dosad jeo, a više voća i povrća. Nećeš duže od toga živjet', samo će ti vrijeme sporije prolazit', i prdež će ti ljepše mirisat'. Ljubav: Ovaj mjesec će ti bit' sekstra. Merkur ti je ušao u Veneru, a Mjesec kara zvijezdu Danicu. Tako, dijagnoza ustanovljena, mo'š se uspravit' i obuć' gaće. :)
dodjoh i ja na analizu
Ja tebe radit' analizu neću, smrde ti noge. :)
a bez mene osta' meša aj' i mene avataroanaliziraj,pretrpi malo za ljubav bracku...
'Oću, pa da promijeniš avatar, i šta sam onda uradio? :)
oćeš ja da kažem šta si radio?
Reci. Sto me sve pitate mozete li da uradite nesto sto je vezano za mene? :)
ja neću bez tebe ništa da radim
Ni ja ne radim nista bez mene. :)
pa znam, uvek tražiš pomoć
Jeli tebe Sevast neki rod?
ne znam možda nikad se ne zna, a što pitaš?