Tumačenje snova

  1. Ja sam sanjala da je došao Erik iz prave krvi kod mene, ali nije bio onako gejast kao u zadnjoj sezoni nego baš mačo i varvarski kao u prvoj. Onda me je vodio sa njim i ubijao neke ljude, dosta krvi je bilo. I na kraju me pita da li hoću da postanem vampir i krene da me ujede, tu sam se probudil o.O

    Može neko ovo da rastumači?

  2. Sanjam ti ja doš'o moj pokojni deda kući i kaže: Dobar dani moji bivši ukućani, evo doneo sam vam 4 jajeta, koliko nas i ima u kući i ode on. Odem ja kod vračare, pitam je šta to znači, ona kaže: Svi ćete da pomrete kroz mesec dana! I bila upravu, još sam ja živ, a sutra mi ističe mesec dana, tako da možda je ovo moj poslednji dan na zemlji... ššššmrc

  3. Ај неко да ми протумачи:

    Имао сам неког црног пса, вука тачније, више је личио на вука, и као сви су се бојали од њега без ја, и немам појма углавном је упао у неку невољу, и ја сам га једва спасио, не сјећам се сад тачно што је било, и док сам пролазио кроз комшијино двориште, он ме цијело вријеме гризао за руку, али не прејако, него као да се играо, и онда је излатио на улицу и камион га је прегазио, и мало је после тога живио и гледао ме тужно... Одмах су се ту створили још 3 пашчета која личе на њега... И сјећам се да ја нисам био љут на возача, само сам викнуо НЕЕЕ, ТЕК САМ ГА СПАСИО И ТО ЈЕДВА. :)

  4. Ау земљаче, то је један лик сањао 2 дана пред смрт....

  5. Smarko, za ova dva dana učini sve što si ikada želeo, ne štedi. :)

  6. Значи то је то, морам ноћас да јебем црнкиње, али одакле ми паре? :)
    Ја сам мислио да ће то да се деси у 24. а не тако рано :)

  7. Ko te jebe, dizvineš. Što si sanjao te kerove sad? :D

  8. Ja sam prije kada nisam mogao uraditi 2 zgiba, maksimum, svaki drugu, treću noć sanjao da radim po 30 zgibova, probudio bih se sav razočaran, zato mi je drago što ne sanjam više taj san i što sam se popravio u zgibovima :D

  9. Сањао сам да сам да играм десног бека за Манчестер сити. И то нисмо играли на неком нормалном стадиону, него на некој ливади, са головима који се распадају. Мислим да смо играли против Тотенхема. Немам афекције ни према Ситију, ни према Тотенхему.

    Молим тумачење. :)

  10. Spremaš se za neku borbu, hoćeš da pobediš, nikako da kreneš (ovo u slučaju da si se probudio pre završetka utakmice). :)

    A ja sam noćas razgovarala sa Salvadorom Dalijem, lepo me saslušao, sve razume.

  11. Spremaš se za neku borbu, hoćeš da pobediš, nikako da kreneš (ovo u slučaju da si se probudio pre završetka utakmice). :)

    Погоди у центар. Имам неке колоквијуме и испит и никако да кренем да учим. Хвала на тумачењу. :)

  12. Tačno sam znala, i htela da dopišem da su ispiti u pitanju, ne zato što je 79% studenata ovde, nego zato što... molim, i drugi put :)

  13. Сањао да учествујем у слагалици и нису ми признали одговор у Ко зна зна за који мислим да је тачан и онда ја устајем и отерам водитељку у пичку материну и напуштам студио.

  14. sanjao sam da svi sem mene govore pogrešno dok govore a nisu svesni da pogrešno govore, tipa kažu za sto da je konj i svi kažu konj a to je sto a samo ja znam da je sto a ne konj, i ne mogu nikako da im objasnim da govore pogrešno. onda sam se probudio i ništa se nije promenilo

  15. Osoba1: hoćeš neki autoritet da oteraš u pičku materinu, ali ti frka pa zato sanjaš tu voditeljku.
    Osoba2: strašno, ali stvarno... svi su konji.
    :)

  16. Imam radove da istripujem da ću umreti kad sanjam da mi zubi ispadaju, pa se sve pazim. JEBOTE

  17. sanjao sam da svi sem mene govore pogrešno dok govore a nisu svesni da pogrešno govore, tipa kažu za sto da je konj i svi kažu konj a to je sto a samo ja znam da je sto a ne konj, onda sam se probudio i ništa se nije promenilo

    To je zato što je nesvesno, u koje je san prozor, strukturisano na isti način kao jezik, a ti si govorobiće, te kad ti kažeš konj, a u stvari misliš sto, možeš povezati to na taj način što konj ima četiri noge, i sto ima četiri noge, ali jedno je mrtvo, drugo je živo. Konj se jede, na stolu se jede. Postoji izreka, "otac i konj se jedu dok su živi". Recite mi, u kakvom ste odnosu sa svojim ocem, i planirate li ga ubiti i pojesti?

    Sanjao sam da letim niz šumski put u sumrak, krećem se nisko, mašući rukama, slično ptici, a opet slično plivanju. Merim razdaljinu: za jednu sekundu pređem osam metara. Pamtim, da izračunam brzinu kad se probudim. Na jednom mestu, gde sam inače na javi upao u neku jarugu 1997. kad sam gledao gore u Hejl-Bopovu kometu i nisam pazio kuda idem, stižem jednu devojku koja mi je mnogo značila, a odavno je nisam video. Ona hoda žurno, letim paralelno s njom, ona požuruješ da bismo se kretali zajedno. Gledam joj lice, kao da želim da ga privučem iz sećanja, lice joj menja crte, nekoliko puta se približava nekom poznatom liku, pa se raspline u lice neke nepoznate osobe. Ona ne govori, samo se osmehuje. Tu se gubi san.

  18. Ja stalno sanjam neke budalastine, i uglavnom ih se secam. Jedino sto se ponavlja s vremena na vreme je da u nekom trenutnku shvatim da sam bosa. Sto me doduse ne spreci da nastavim sa trenutnim poduhvatom.

  19. Sanjala sam, to je ujedno i jedan od retkih snova koje sam upamtila, da sam na moru sa bakom. Bile smo u nekoj šumi, tu je bio jedan neverovatno bistar potok koji je jako mirisao na more i so (nema veze sa realnošću, ali ajde) i ja sam sakupljala školjke koje su bile baš velike i lepe, a baka je sedela tu negde, čini mi se da je bila mlađa nego sad, ali ja sam bila isto matora kao sada i mislim da sam se čudila toj raboti sakupljanja školjki.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.