Prijava

Sanjao sam da sam zaspao i sanjao, da sam u tom drugom snu umro, nakon čega sam se probudio u prvobitni san i pomislio "kurcu fala, samo san". Isto sam pomislio kada sam se zaista probudio, i iz tog prvobitnog sna. Kako su sjebani ti snovi o snovima.

Da, i u prvom snu, pre tog sna u snu, rekao sam kevi da mi je drago zato što ima još jedno dete jer ću ja umreti (bila je trudna u snu) i to će joj biti na neki način dobra kompenzacija za moju smrt.

Jel bi ovo trebalo da simbolizuje ponovno rodjenje, neku veću životnu promenu ili grešim?

U tom trenutku pojavljuje se jedna moja bivša drugarica koju ne podnosim,nimalo je ne volim i ona se smije što je auto izudaran i ja se zalećem i udarim joj šamar from the back of the right hand.I tu se osjetim jako lijepo,a njoj se svi sprdaju.Šta bi to moglo da znači?

Ocekuj sudski poziv.

Sanjao sam da sam zaspao i sanjao, da sam u tom drugom snu umro, nakon čega sam se probudio u prvobitni san i pomislio "kurcu fala, samo san". Isto sam pomislio kada sam se zaista probudio, i iz tog prvobitnog sna. Kako su sjebani ti snovi o snovima.

Lozis se u prazno, razocaraces se (i umiranje i san u snu to pokazuju).

To sam nasao u nekom sanovniku (koji vam ne dam, iako imam elektronski), mrzi me da trolujem.

Lozis se u prazno, razocaraces se (i umiranje i san u snu to pokazuju).

Znaš, ič nisu loši ti sanovnici, umeju da pogode. A ovaj ostatak za kevu? :)

Zašto sudski poziv?:) više bih voljela da imam priliku da je dobro izšamaram.:)

Znaš, ič nisu loši ti sanovnici, umeju da pogode. A ovaj ostatak za kevu? :)

Ovo je neki sto nije bapski, nego satro psihoanaliticki, valjda zato i vise pogadja, jer su profetski snovi glupost.

Zašto sudski poziv?:) više bih voljela da imam priliku da je dobro izšamaram.:)

Liber locuta, causa finita.

Ја сам сањао да сам постао мод на Вукајлији.
То значи да могу да сањам да будем мод на Вукајлији је ли?

Да ли је неко спреман да ме узме за пацијента? Може и на дуже, није проблем. Из дана у дан све болеснији снови.

Напомена: деда ми је умро пре 4 године

Деда је у сну био жив, у селу, али се нисмо чули с њим 3-4 месеца. Решио сам да га позовем (око поноћи), јави се медицинска сестра из хитне помоћи и каже да је управо умро, изјави саучешће, ово-оно. Ја у шоку. Не желим да узнемиравам родитеље у ситне сате и покушавам то некако да сакријем, али у налету беса крећем да се свађам с бабом, уверен да је она крив за дедину смрт. Након вербалног конфликта креће и физички обрачун. Ја и мој болесни мозак. Баба напада прва и бира оружје, као у игрици. Бира змијски зуб, који јој се истовремено појављује у устима, замахује, ја окрећем леђа и само ми цепа мајицу. Све је прошло, сутрадан се будим, пењем се на спрат, а тамо деда лежи, ја мислим мртав, он отвара очи, устаје и каже нешто у фазону : "Ма, нисам умро, комшика и ја смо вас друкали преко телефона" (комшика је као била медицинска сестра).

То је најбитније. Ако треба, можда ћу моћи још нечега из тог сна да се сетим.

Најбоље би било да сваки дан пишем своје снове, јер заборављам, а материјал је квалитетан, верујте :)

Заборавио сам да додам да сам, након што је баба завршила напад, ја одабрао нож и кренуо да је убадам посред чела. Иако је био гумен, ракрварио сам је.

Evo ti nabacano sta kaze ćitap:
- svoju babu sanjati: porodična radost
- svoga dedu sanjati: imaćeš dug život
- umrle sanjati da su živi: ispuniće ti se želja
- boriti se sa ženom: svađa

Van knjige, mogu ti reći da si poremećeni psihopata koji mašta da ubije sopstvenu babu i oženi se svojim mrtvim đedom.

У сановник немам муданца да загвирим.

Свађа је било, и то жестоких.

Породична радост - хм, за сада се и није остварило. Чекам, као и за испуњење жеље.

Дуг живот - бем ли га, сумњам...

А да сам психопата јесам. Уверићете се кроз наредне снове. Нећу да препричавам старе, мада има један занимљив када су ме јурили Зевс и другари... На крају смо сви скупа у тамници пили рујно вино :)

Samo da se ogradim, da te nisam preuzeo kao pacijenta, ovo je bila hitna pomoc.

Koliko su zanimljivi snovi, toliko su i tumačenja po ovoj temi. Ne pročitah još sve, pa ću sad..
Elem, htedoh da postujem dva sna.
Drug je sanjao kako hoda po šumi, ne preterano mračnoj, samo mirnoj i tihoj... pojavi se bela svetlost, i on krene prema njoj. Kako prilazi primećuje siluetu ljudske figure u izvorištu svetlosti, kad se približi izvali da je Hrist (onakav kakav je mogao da stvori sliku o njemu, sa ikona, i šta ti ja znam), neverovatno čist. A kako mi objšanjava san, samo ponavlja "čisto", i da mu je to najveći utisak. Džizs mu zatim pruža ruke, koje su neverovatno svetle, bele, čiste, nežne.. i krene da mu priča nešto na foru da krene za njim, ovaj mu dodirne jednu ruku i probudi se u tom trenutku.

Inače volim jako da slušam snove, i da ih tumačim na svojstven način, tako da mi je i ovaj bio jako zanimljiv. Da, bavio se u poslednje vreme hrišćanstvom uopšte, što i objašnjava donekle san, opterećenost tom temom valjda.. ali koji kurac s ovak'im snom baš?

Ovaj drugi san... moje iskustvo, pre neka 3-4 meseca. I dalje mi je to najbolji san koji (bukvalno) doživeh. Iz prvog lica, šetam se po svom dvorištu.. odjednom se stušti vreme, kreće nešto kao oluja, mada nema ni grmljavine ni kiše. Osećam vetar... ide sve jače i jače, stolice neke od ispred kuće odleteše par metara. Ne vidim nigde bukvalno nešto kao tornado, ali je neverovatno jak vetar, vidim po drveću, i sve više stvari koji odlazi u vazduh, bio sam pored ograde, koja je bila kao neki mali zaklon, uhvatim se, i to za kapiju, ne znam šta mi je to trebalo. Držim se onako čvrsto čvrsto, on postaje sve jači, i onda izvalim kako diže kapiju.. iščupa je, i sve sa mnom baci u visinu. Ne puno visoko, padnem dole, nisam ni stigao da ustanem zahvati me ponovo i upadnem u neki kovitlac, i osećam bukvalno kako me nosi onako i bacaka, posle nekog vremena padnem na zemlju. Neverovatno se san činio dugim, i više puta sam uzletao. Na kraju se probudih posle nekog od padova, i bio sam skroz oznojen i zadihan. Iako deluje da je strašan, čim sam se smirio shvatih koliko je prekul levitacija jebote, san je bio NEVEROVATNO realističan. Tako da hoću pooonovo, ali uporno ga nema.

Ja evo već nekoliko puta sanjam nekog lika koji nosi Lenonke,ima kratku,crnu kosu i dolazi nam u goste kući.Ne poznajem ga.Ne znam šta bi to moglo da znači.

Sanjao sam sahranu svog dede koji je umro pre više od god. dana.

Ovo je jako čudno.Sanjala sam da mi je definicija na naslovnu,Božeeee.I da ima tačno 834 plusa.

Сањам свако вече скоро, ваљда од филмова и кантера.
Упадају ми терористи у кућу и поубијају све ( ја побјегао наравно).
Отишао код деде, набилдао се ко роки узео калаш и освећујем се.
СВАКО ЈЕБЕНО ВЕЧЕ, милице помози

SAnjam jednom u 3 meseca... Sinoć sam sanjao da mi se drug usrao u kolima, danas ustanem, da se iskenjam sraćka! Slučajnost?

МУЛУЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ај ми реци, опет сам сањао :(