Tumačenje snova

  1. ne volim oca, žilav je i neslan

  2. To ga verovatno spasava od smrti :)

  3. Moji snovi su žešći tripovi. Probudim se sva isprepadana jer me nešto uhodilo celu noć, Fredi Kruger irl, 'leba mi. I stalno imam one insepšn fore tipa da sanjam da sanjam i onda se u snu probudim, pa se onda stvarno probudim. Otvarala sam i temu o tome.

    http://vukajlija.com/forum/teme/49451-lucidni-snovi

    A kad nisu ovi horori, onda sanjam nešto što želim, a ne mogu da imam, al' da ne zalazim u detalje, ako me razumete. :) I uglavnom mi je jasno što sam sanjala to što sam sanjala, fora je da samo malo pročeprkate po podsvesti.

  4. pa nije tesko to tumacenje...ono sta osecas i sta ti se desava simbolicno se prikazuje u snovima
    ja svoj svaki san mogu da protumacim,drugima ne volim da tumacim,bezveze mi je

  5. Imo sam lucidan san. Sanjo sam da pišem pjesmu. I napisao sam toliko kul uber jebačku prvu strofu pjesme i to je toliko bila dobra rima.... Al' sam zaboravio čim sam otvorio oči. Pu!

  6. To se i meni ponekad dešava, pu!

  7. Sanjao sam da mi David sa Vukajlije (ne znam kako izgleda, ali neka moja personifikacija njega, crn i sa bradom) doterava punu prikolicu drva i istovara u dvoristvu pricajuci nesto na nekom nepoznatom jeziku sa puno suglasnika. Sta bi to moglo biti?

  8. David ti je jevrejsko ime, oni su crni sa bradom i imaju jezik sa mnogo suglasnika. San može da znači, na primer, ako si digao kredit kod banke, ima da te oderu za kamatu. :)

  9. Сањала сам професорку француског (која ми иначе не предаје, нити учим француски) из моје школе, да сам на њеном часу и да прича како је Милански едикт прославио Томислава Николића и ја почињем да јој се смејем. Тако некако је било, много крипи. Шта би па то могло да значи? :Р

  10. Sanjao sam da slećem avionom sa mogućnošću vertikalnog uzletanja na Adu Huju. Šta bi to moglo da znači?

  11. Moja keva sanjala da sam skocio sa zgrade kroz prozor, i samo mi kolena klecnula kad sam pao i probudila se. Sta bi to moglo da znači?

  12. To bi značilo da keva treba da napravi profil na vukajliji. Ili da radiš čučnjeve.

  13. Tri puta sam se budio i trčao do kuhinje prošle noći jer sam sanjao da sam stavio za čaj i da mi vri voda. ŠKK?

  14. Уууу ја синоћ сањао да свирам Даире на ђитри док блејим на часу и професорка књижевности почела да ме смара што много гласно свирам. А онда ја као гајби и кева ми се дере на уво зато што померам обућу у предсобљу а ја само хоћу да нађем своје гиље.

  15. професорка књижевности

    и ти филолошко?

  16. Sanjao sam noćas da te nemam...

  17. Uf, kako sam se ja radovao ovoj teti kad dodje baba iz Nemačku.

  18. и ти филолошко?

    Јок, ја гимназијолошко, друштвено-смеровско, ал' скоро да језик и не радимо, само књижевност па зато.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.