Tumačenje snova

1. У. јеботе... Сви сањају Џимија. :)

2. U jebote, opšte lučenje vlage na Džimija :)

3. Ja sam poceo da lucim vlagu na mylycu, mora da proverim stadijumi zagorelosti.

I da, ja ne sanjam. Sta to znaci?i da li je istina d aujutro kad s eprobudis i pogledas kroz prozor momentalno zaboravljas sta si sanjao?

4. To je Предфинални стадијум :p
    Pa rekoh već:

Sanjaš, ali ne pamtiš. Zapiši prvi san koji zapamtiiš, kao i svaki sledeći i počećeš da pamtiš snove lakše nego pre.

5. To je Предфинални стадијум :p

Hahahaha more znas znanje :)

Kad zapisujem, da li moram na papir ili mogu direktno tebi na pvt? Posto mi je komp uvek pored ruke a olovka malo dalje.

6. Može meni na pvt, ali ja sam stroga u odnosu lekar - pacijent. Iako sam ciganka.

7. Sta si mislila pod ovim "stroga" ? da li ti to imas neke predrasude da bih ja zeleo vise od odnosa lekar-pacijent?

8. Sanjala sam Kanamea kako sedi u ćošku i jede bananice.

9. To je znak ozbiljnog poremećaja. Potraži stručnu pomoć. :)

10. To znaci da je predhodni dan odradio lose posao, ti si ga kaznila i mislis d aje majmun:)))

11. To je znak ozbiljnog poremećaja. Potraži stručnu pomoć. :)

I mislila sam da je tako.
    Ima li mi spasa?

12. Ne znam, idi na svetosavlje.org i pitaj oca Srbu.
    Otac Srba je uvek tu da pomogne.

13. Timotije, ja znam da je on majmun, ali bananice?! :D

Hvala ti, Gambi, veliki duhovni vođo. Dugujem ti prvorođeno dete.
    +

14. Ali ne ono moje i Kanametovo, alo breeee!

15. Đer, vama ugovorom dugujem. Čim prestane da važi ugovor, šaljem Gambiju prvo koje bude raslo u mojem stomačiću, ostavljajući vama vaše :D

16. Znaci drugo ide Gambetu, molim da se precizira, da ne prosipamo coveku dzabe utrobu.

17. Meni tek drugo? :(
    Ali... Ali... Kme. :(

18. (štekam ti jedno prošlogodišnje, nemoj da kažeš nikome)

19. Jel ko od vas sanjao kad dođe iz kafane kući i legne spavat i sanjaš da si i dalje u kafani i piješ i kreneš ustat i ne možeš da jebe rak raka....

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.