Prijava

Dobro. Pošto se niko ne javlja, biće ispunjeno obećanje koje je kolega dao.

Mrmun je sinoc sanajao da ima seksualne odnose sa mnom. Protumaci to milice :)

Читаш ли ти своју тему уопште, сотоно?!?!

Читам, али ми је до јаја да видим да се сналазите и без мене. На пример, катија је фино одрадила ону анализу.

Мумуне, звучиш као нека санитарна инспекција. :)

Jebi ga, devojke, šta da vam kažem - zezanje je zezanje, a pos'o je pos'o.

Milice, kad tebe nema prepodne, uskocim ja. Volontiram. Pa valjda sam naucila nesto do sad od uciteljice mi :)

Е пошто сам мало размислио, сконто сам да је анализа у ствари скроз погрешна, а сан лоше схваћен. Ено едитово сам пост. Јак си ми ти тумач...

Ja sanjam da gledam TV, a na TV-u hitler, i ima facu milice :S

ГМ, много извољеваш :)

Џенад

Ja sanjam da gledam TV, a na TV-u hitler, i ima facu milice :S

Бежи, не комуницирамо. Шиц, сиктер!

Kao nalazim se u nekoj kući, sa nekim ljudima, i ja jedini znam da niko od nas nema dušu, tj da smo prodali dušu nekome, da bi živeli lagodno i pre svega sigurno, i nemamo mogućnost da vidimo brojke, tako da ne znamo koje je vreme, niti možemo da računamo, onda se desi neko sranje, i ne mogu se setim koje sranje i probudim se...

Ja mislim da je to taj neki rad, da kao ja oću da budem siguran, a ne mogu, jer neću da se prodam, a i onako, mrzim vreme, pa ne gledam na te brojke blagonaklono, odnosno mrzim što mi vreme prolazi badava. Još možda, oću i njih da izvadim odatle, da budem kao neki heroj, jer znam da to in RL ne mogu, a oko mene su svi takvi isti bespomoćnici...a možda sam mnogo gledao Dosije Iks i bio sam pod utiskom Ranča Prokletih (ako je neko gledo, zna da je to veoma sigurno mesto, samo ima neke mane)...to sam sanjo samo jednom, a mnogo puta sanjam svašta, sa punim scenariom, i kad se probudim, dobijem ideju da napišem nešto o tome, čak i film da pravim, al nemam hrabrosti za to. I da, ako neko ovde reče da sanja intezivno posle masne hrane, meni se dešava to posle špricera, kad ga prepijem, on meni dođe ko težak halucinogen (?!)

Jel sam dobro izanaliziro? :)

I jednom sam čuo da me je neko (ne od tog, nego od nekog drugog) sanjao u ulozi Hitlera. Šta li pa to znači?

Сад бих ти рекао нешто у вези тог Хитлера, ал не бих да мислиш да и ја провоцирам тумачењем.

ma kaži slobodno, nije žaba u gaće, nije pesak u vodu, i to te fore...

Mene su sanjali da su me tukli(prof. matematike),da sam ih ja lesio (dva druga).
A ja u zadnjeih godinu dana barem jednom mesecno sanjam svoju veliku ljubav iz osnovne skole...I svaki put kad se probudim osecam neku krivicu,tugu,zalost,(nista se izmedju na nije desilo).
Prvo sam mi se svidjala onda nije i sad mi je onako privlacna...Sta bre sve to znaci?!?!?!
PS:Nisu erotski snovi,nesto bezveze,sedimo zagrljeni,pricamo,setamo se,a onda mi neko dodje u san i sve to sjebe!Kad se to desi ocu da im jebem sve po spisku,ali kad se probudim to me prodje i osecam samo neku nostalgiju...:/
Ajde protumaci to!
PS:i ja sam prilicno dobar kad je psihologija u pitanju,ali svaki majistor samo svoja kola ne moze da opravi!;)

ma kaži slobodno, nije žaba u gaće, nije pesak u vodu, i to te fore...

Контам да већина људи Хићу везују за доминацију и контролисање, тако да се та особа можда осећа угроженом, или превише контролисаном с твоје стране. ИЛИ, можда жели да то буде.

GM, pa i logično je ovako kako si ga napisao, ima tu nečeg. Fala na tumačenju, mada moj jedini normalan odgovor na ovakav san je: "do mojega".

Сања' сам синоћ како падају авиони, али стварно, као да су сви изгубили контролу и свако мало падају, нисам се нешто препао, али оно.... Чак сам гледао како падају и то јако близу мене, онда сам поша кући и пита Рајку јесу ли јављали на тв, а она ми вели ЗАМИСЛИ ШИПТАРИ СУ ЈАВИЛИ, А ОВИ НАШИ НЕ... о.О

Sanjao sam san koji sam sanjao kao klinac. Sa par izmena, ali većina je ista.

Kao, mene (dok sam još mali) i još jednog klinca nemački vojnici dovode do neke prostorije. Mi se nalazimo a nekom balkonu, dok se iznad nas nalazi jedna šipka, duga 10 metara, koliko i cela prostorija. Ispod nas je neko žbunje. Iznad je stakleni krov, kroz koji ulazi sunce. Nas dvojica treba, rukama, da pređemo tu šipku i dođemo do kraja prostorije, na kojoj se nalaze vrata. Ako padnemo dole, umiremo. Ako stignemo do kraja, znamo da će vojnici pucati u nas.

Krenuli smo i stigli skoro do kraja. Našao sam neku cev, koju sam nekako uspeo da odlomim na jednom kraju, i spustio se dole dok se ona krivila. Nisu me videli, jer su pričali nešto.

Pogledao sam u vrata, koja su vodila napolje. A onda sam čuo pucanj i brzo se okrenuo gore. Čuo sam ovu pesmu:
http://www.youtube.com/watch?v=5oDRWMUfbfY
Dok sam posmatrao tog drugog klinca kako usporeno pada dole.

Probudio sam se i ova pesma je bila na radiju.

Pored toga, to se desilo tačno 3 dana nakon što sam sanjao Hitlera. I to pesma koja je predstavljala Izrael. Jedina izmena u snu je pesma.

Bilo ko? Bilo kakvo racionalno objašnjenje?

jedino mogu da kažem da si u snu čuo pesmu zato što je bila na radiju dok si spavao.
Kolko sam uspeo da shvatim ti si čuo pesmu u snu, a kad si se probudio ona je bila na radiju, tako? dešavalo se i meni to par puta

Da. U trenutku dok je on padao, probudio sam se i ta pesma je bila na radiju. To mi se nije dešavalo do sada.

Pored toga, već sam rekao, to je san koji sam već sanjao kada sam bio klinac.

Brate Kostiću, pa kad si bio klinja, igrali ste se rata (pretpostavljam da si se i ti nekad igrao takvih igara), pa si to i sanjao.
Sad si se sjetio starog sna, jer si bio pod utiskom Evrovizije, ono Izrael i Njemačka pjevaju šlagere, a pjesma koja je bila na radiju je to sve dopunila, ako nije i inicirala, sve od samog početka.

Nisi bio Hitler ili Ana Frank u prošlom životu, ako te to zanimalo :)