Prijava

Ne znam još, neću da pretjerujem s tim tvrdnjama da je sajt toliko dobar, ali tako mi se barem čini na početku. Takav mi je prvi utisak, nadam se da me neće prevariti.

Sajt sam otkrio sasvim slučajno.

A o čemu se radi?

Dakle lik je čitao sve moguće čuvene i vrhunske knjige iz raznih oblasti, književnost, filozofija, šta sve ne.

I on je bilježio sve najsjajnije IDEJE na koje je nailazio u tim knjigama i to je postavio na sajt.
Naročito se fokusirao na ideje koje su relevantne za naš život u današnjici.

Ideje je na sajtu sortirao po autoru, po knjizi u kojoj se pojavljuju, po temi, a ima i odjeljak u kome su najpopularnije ideje.

Tek treba da istražim sajt i samo se bojim da se ne razočaram.

Evo šta je lik napisao kao uvod u svoj sajt:

"You like to read, but you don't always have the time.

That's where Bookideas.net can help you.

The Book Ideas database not only gives you ideas about which books you should read; it gives you all the great ideas from those books.

I am committed to reading the greatest books of all time and adding at least one new idea from those books that is relevant to our modern lives to the site each day. These are the books that you always hear people talking about, but never got a chance to read yourself because you didn't have the time, or you thought they would be too boring or too long or too hard.

By subscribing, you can be sure to get some concentrated wisdom from the greatest human minds in history delivered to you once per day. Now you too will have something to say about these books, and who knows... maybe I'll inspire you to read a couple for yourself :)"

Jedino u vezi koncepta sajta što mi se ne sviđa, ali baš nikako, je to što je sve svedeno na INSTANT verziju. Sve dobiješ servirano na tacni. A nakon čitanja tih ideja, mnogi će odustati od čitanja knjiga, misleći, šta će mi knjige kad tu imam sve što mi treba.

Ето, преправио сам ти. :)

jovicicu opet ti otvaras temu :D

Pa ovo treba da bude samo neki vodic, zar ne? Realno ti koji samo prihvate sazvakano i ne procitaju te knjige i nemaju sta da traze na tom sajtu.

U pravu si zločesta pufnice, mislim da sajt može biti odličan da nekoga NAVUČE na neke ideje, koje bi on onda mogao, AKO MU SE SVIDE dublje da istraži.

Ja ću se baš potruditi da pročitam sve što je dosad postavljeno na sajtu. Ima nešto preko 200 članaka, da vidim o čemu se radi. Vjerujem da ima dobrih stvari.

"jovicicu opet ti otvaras temu :D "

Ovo se ne računa, ovo nije tema, ovo je samo preporuka za sajt. :)

I ja cu, hvala ti na informaciji i samo cepaj sa temama.

Spider Mythology? хD Шта је све овај читао... :D
Занимљиво, и ја бележим неке идеје које ми се свиђају у једној свесци, али не би ме чудило да нађем неке од њих на његовој листи. :D Лику свака част.

Зар ово не би требало да буде на теми: ,,Занимљиви сајтови" ор самтинг?

Али кул.