Prijava

Da sam na tvom mestu izigravala bih zaljubljeno kucence dva dana, preterivala maksimalno i gnjavila je dok se sama ne skloni od tebe.

Koliko zaboga godina ima?!

Zabodi je u glavu.

16. Ne umem ni ja da objasnim. Samo cinjenica da su Svedski tinejdzeri VEEEEOOOMA nezreli je dovoljna, valjda.

Ne budi grozan prema detetu. Jadno je spustati se na taj nivo, a cak i ne znas zasto. Ignorisi je ili tako nesto. Smorice se.

sve jepocelo lepo, druzili smo se, zezali, i onda pocne da se kurci, i da mi prica da prekinem da disem, da idem da crknem, itd, i sad i dalje to radi. Ukratko, to je to. A vi sto ste odma' pomislili na necastive veze (sa njom svaka veza je necastiva), pobrkali ste. Ja cisto sumnjam da sam joj se ikada svidjao na taj nacin, al' koga briga za to? Svejedno, spopada me uvek kad sam tu, na casovima kad imamo grupni rad, kad se zezam sa drugarima. Uglavnom svuda.I uvek taj jebeni h8, i dosadna je. samo 'ocu da me ostavi na miru i gotovo.

Тек сам сад разумео твој проблем. Мислим да ћеш морати да је убијеш.
Иди у апотеку и купи хлороформ. Сачекај је после школе и омами је оним хлороформом. Претходно наговори неку другарицу да изблајви њеном дечку и да сачува његову сврш и да ти је да, па исценирај тако да изгледа да је било силовање, баци је у џбун и остави је тако да се смрзне на шведској цичи-зими.

То је.

Иди у апотеку и купи хлороформ. Сачекај је после школе и омами је оним хлороформом. Претходно наговори неку другарицу да изблајви њеном дечку и да сачува његову сврш и да ти је да, па исценирај тако да изгледа да је било силовање, баци је у џбун и остави је тако да се смрзне на шведској цичи-зими.

Boze, zasto meni ovako genijalne ideje ne padaju na pamet?
Paracinac- realno, ovo je jedini nacin.

hahahahahaha, to Dzimi, taj rad! K'o sto kaze drug Staljin, "Smrt resava sve probleme, nema coveka, nema problema."... Idemo, Operacija "Osveta", krecem u akciju, 'fala Dzimi, konacno nesto konkretno. :)))

Paracinac, kad nam pises o ovakvom problemu, da li bi moja pretpostavkai da ti imas tlinaest bila na mestu?

ako je ona iz čista mira počela da te hejtuje, onda postoje samo dva objašnjenja:
1.) zrela je za psihijatriju
2.) (iz nekog neobjašnjivog razloga) vlaži joj se na tebe...

ukoliko je ono prvo, zovi ludnicu da je vode (ili školskog psihologa makar).

ukoliko je ovo drugo... jbg, šta da ti kažem... il je kresni il se seli... :)

Да, вероватно јој изазиваш лучење влаге.

mylyca
Zabodi je u glavu.

Ili to ili bejzbolka u rč, al na suvo!

Auh sto smo zlocesti. Imam sesnaest godina, a peckanje za godine je, pa zrelo, ha?
Ne, izneo sam ovaj problem zato sto je vuka filter za sva sranja koja ikad mogu da me zadese, u obliku defki, a forum je da se smejem komentarima poput Dzimijevih (hloroform)...

Реално ,али реално , би требао да је сачекаш у некој мрачној пустој уличици и да је прво изнабадаш а после јебеш у рч.Њена реч против твоје.Ионако те мрзела па оће да ти смести , то знају сви , а ти си одувек био миран и сталожен дечко.........

Poslušaj popa! Njegov savet je do sad najbolji!

Hmmmm... Moze i to. SLEDECI!

Ja bih to pojebao... A to ne da bi je smirilo... Probaj...

PS

samo sa kondomom, te nordijske jegulje pocinju rano da se heftaju pa nafataju dosta bolesti do svoje 20.

Možda je riba sadista, i pali je kad te muči, ponižava i proganja. Probaj da padneš pred njom na kolena i poljubiš joj cipelu, šta će da uradi tada. Ako joj se svidi, to je to.

Ја бих је питао да иде са мном у биоскоп.

Brate, daj ti meni da se jebavam s njom, samo da odem u Švedsku.

Најближе мом ставу према тој ситуацији је лемајин последњи пост у овој теми, дакле највероватније је или луда или напаљена на прилично луд начин.
Можда је неки наци па јој запало у око твоје порекло.
Или је можда неким случајем и садиста на неки начин к'о што рече Валдемар, међутим такви људи имају много другачије и отменије начине "мучења" осталих, а најбољи лек је за то управо показивање равнодушности према најгорим увредама. Али прилично сам сигуран да није такав тип особе.
Мени мирише на то да се, пошто кажеш да сте се у почетку лепо дружили и зезали, она фино затрескала. А теби попустила пажња из неког разлога, некако сте се удаљили (понекад је довољан најмањи погрешан сигнал), што јој онда тако наложеној врло не одговара, па не зна како да се носи са тим и придобије те, да тако кажем. И онда прибегава тим болидним методама из којих не могу прозрети како мисли да било шта постигне. Могуће да хоће да те заинтересује на неки начин како би се ти запитао где си то "погрешио" да би те тако нападала, и онда појурио за њом да "исправиш" несугласице којих вероватно није било.
И да, луд си ако мислиш да некој цури дечко може бити препрека да оствари оно што жели. ;)