Prijava

Да бре, ја тек сад провалио да нема Ерцега...

Jedini put kad sam bio u KG-u, išao sam da gledam Radnički - Partizan, završilo 2-2. Mislim da je te ili sledeće sezone Radnički ispao u drugu ligu i od tad ih nema ni u romingu. A to bilo baš davno...

dzonovane, verovao ili ne, bio sam i ja na toj utakmici, to je bilo prvo, eventualno drugo kolo te sezone :))

Upravo tako, upoznah se to ljeto s nekom ekipom iz KG-a na moru, pa odmah po povratku oni dolazili kod mene, pa ja kod njih...Početkom septembra, mislim...A tad je jelte početak sezone. Bila neka dobra golčina iz slobodnjaka, čini mi se.

Bravo majstore sve si pogodio, sa 30ak metara, gol kapitena Radničkog, mislim (ne tvrdim) da se preziva Radosavljević. Bio taj gol dugo uvodna špica za sport na lokalnoj televiziji.

ja sam pre jedno 10 godina imao nalepnicu crveni djavoli...nemam pojma odakle mi to na severu backe ni ko mi je dao

Jeste li vidjeli u novinama one podatke što su Gani istraživali, koliko Partizan nije napravio prekršaj za penal? Dokument naslovljen:

ČLANOVIMA RUKOVODSTVA KLUBA, ZA INTERNU UPOTREBU - DELOVI ANALIZE O SUĐENJU KOJI MOGU DA SE KORISTE KAO ARGUMENTI U JAVNOSTI.

Akcenat je na ovo - MOGU DA SE KORISTE KAO ARGUMENTI U JAVNOSTI.

Sad se tek vidi ono što je Tole neki dan izjavio:

Ovog puta, Karadžić je imenom i prezimenom saopštio na koga misli.

"Da bi mnoge stvari odmah bile jasnije, preneću vam detalje ne tako davnog razgovora između Lukićevog mentora Gorana Vesića i mene... Dve stvari su mi ostale upečatljive. Vesić mi je tada pretio da ukoliko Crvena zvezda ne bude šampion, onda će Fudbalski savez i država imati - veliki problem! Rekao sam mu da ja ne odlučujem o tome ko će biti prvi ili drugi na tabeli i priznajem da sam bio malo iznenađen njegovim nastupom", kaže Karadžić i dodaje da Vesić tu nije stao sa pretnjama.

"Zatim je Lukićev mentor otišao i korak dalje, 'podsetio' me je 'ko je on', rekao da je bio drugi čovek u državi, a prvi stručnjak za manipulaciju masama! Nekad i sad. Moram da priznam da ne pripadam tom svetu, ali vidim da je Vesić krenuo u realizaciju svojih pretnji. Žalosno za fudbal, žalosno za Crvenu zvezdu, žalosno za državu! Rekao bih i opasno! Jedan čovek, a tolika sila. Prosto neverovatno".

Karadžić optužuje Lukića da vrši "zamenu teza, kojom obmanjuje javnost, a sebi stvara alibi za loše rezultate, izgubljene trofeje na terenu i ranu eliminaciju iz Evrope".

"O svemu je, dakle, Vladan Lukić spreman da 'piše', samo nije svestan da su sudije svakog velikog kluba uvek bili - rezultati. A velika Zvezda nije postala zahvaljujući tome što je bila šampion na Fejsbuku ili što je imala najbolje petliće ili što je prodala najviše limenki piva sa njenim znakom... Velika je bila jer je imala ljude sposobne da naprave veliki tim, sjajne igrače, velike trenere, odlične rukovodioce. Zbog toga se iskreno plašim za sudbinu ove Lukićeve Zvezde, Zvezde kojoj nije Tomislav Karadžić kriv što evropska takmičenja završava u sezoni kupanja".

Šta mislite, kada će Delije konačno ustati na noge i oćerati te magarce iz uprave? Očigledno je da će vam ovaj glave doći. Više se brine o tome koliko je Partizanu dodijeljeno žutih kartona protiv Hajduka iz Kule nego kako će se igrati.

Ред је више да отерају ону пичку Лукића, јес да нама одговара да је он главни тамо, јер нам не представљају претњу, али човек је жешћа сировина, говњивом мотиком га треба отерати.

Lukićeva ćerka ide u moju školu...:P

Vojvodina izgubila od Vaduca.

Ispali od ekipe iz Lihtenštajna. Saće da bude kao prošle sezone kad je OFK 'prodao' protiv Galatasaraja.

jbg, kad nam je fudbal trećerazredan, čitam danas u Sportu, naša liga je na 60om mestu u svetu.

Влатко, имаш ли ту листу комплетну?

Влатко, имаш ли ту листу комплетну?

Ево ти UEFA листа, FIFA не могу да нађем никако.

Nemam.

U novini su stavili samo prvih deset:

Španija
Argentina
Brazil
Engleska
Italija
Portugalija
Paragvaj
Kolumbija
Čile
Francuska

Onda je napomenuto da delimo to mesto sa Irskom, Belorusijom i Malijem, a napomenuto je i klasično balkansko kurčenje:

Hrvatska - 86.
Slovenija - 64.
Makedonija - 111.
BiH - 112.

I po poenima Španci imaju čak četiri puta jaču ligu od nas.

To je radilo neko Međunarodno udruženje za fudbalsku istoriju i statistiku. (IFFHS)

Mora da ima i sajt...baš ću da pogledam.

Чек, по чему су Парагвај и Чиле нпр. толико високо?

Eto ga, ko što reče Ignjatije, samo što sam ga i ja našo, preteko me za sekund...

Peki, valjda zbog ovog:

http://www.iffhs.de/?bc83ccac3be8e00390b02fc5fdcdc3bfcdc0aec70aeed10a

Таман то хтедох да кажем - Copa Libertadores и Copa Sudamericana се бодују једнако као и европска такмичења.

To već nije dobar sistem, 14 bodova za pobedu i 7 za remi u LŠ i u Kopa Libertadores, isto bodovanje važi i za Ligu Evrope i Kopa Sudamerikana.

Realno su evropska takmičenja bolja od južnoameričkih.