Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
:) normalno, ima tu nekih glupih upoređivanja, to stoji :)
Е људи, имам ја једно питање.
Да можете да бирате да наредних 100 година навијање у Србији буде као што је сад, тј. да стално буде свакаквих срања, паљења стадиона, столица, клања по трибинама и слично, или, да буде као што је, рецимо у Шпанији или Америци где сви седе, али су далеко тиши (како где), шта би сте изабрали?
Nešto pola, pola, Peki.
Ima i tamo navijačkih grupa, koje imaju odlične pesme i pokliče.
Ovde kod nas, bi bio za tvoj drugi predlog...pa onda vremenom, dok se emancipujemo, da i mi imamo neke normalne navijačke grupe.
Нема пола пола, бирај! :))
Е људи, имам ја једно питање.
Да можете да бирате да наредних 100 година навијање у Србији буде као што је сад, тј. да стално буде свакаквих срања, паљења стадиона, столица, клања по трибинама и слично, или, да буде као што је, рецимо у Шпанији или Америци где сви седе, али су далеко тиши (како где), шта би сте изабрали?
Kvalitet fudbala ne ostavlja ništa drugo nego da malte ne zakuntamo na stadionu, a i tako ne bi bilo materijala za pljuvanje navijača koji su u medijskoj senci huligana. Tako da, ovo drugo.
Ti?
Ово друго. Био сам на америчком стадиону и гледао како све то изледа. Мени је до јаја. Гледаш утакмицу, кркаш нешти (или не мораш да једеш, ако си дошао да навијаш), дереш се колико можеш, не вређаш никог и проведеш се супер. Култура.
Pa ka dveć mora drugo. Mada moram da priznam da je daleko zanimljivije kod nas gledati dešavanja van terena nego ona na terenu.
U stvari ja sam za beton liga fazon, nekvalitetan fudbal, a publika kulturno i profinjeno psuje sve što stigne.
Šta mislite vi o (fiktivnoj) regionalnog lizi? Više za ili više loših strana?
Zavisi. U fudbalu mislim da je još nemogće, a za ostale sportove bi to bio spas.
Koliko su samo ljudi kenjali po Jadranskoj (mada nisam ni ja neki fan, u stvari, nisam čak ni neki košarkaški fan), ništa nije falilo.
Gledadoh hokej onomad na RTSu, e to je dobar potez.
Прогнозе за дерби?
Ја одигро кеца. :)
Тренутно "кулирам" кладионицу, иначе бих и ја мет'о кеца.
Realno, bolji je pobedio.
A šta mislite o ovome:
http://www.youtube.com/watch?v=5PYoUfjmoOg
Bila je to prava poslastica za sve fudbalske sladokusce.
Uf kako volim ove izlizane novinarske izraze pa to nije normalno.
haha...ma ovi ih ladno prejebali...što bi rekli ti novinari: Deklasirali su ih!
Ово је злочин против човечности... Него ови из Хага наравно ћуте, неће да суде својима.
Замислите да се деси да Звезда или Партизан овако у дербију победе овог другог. То је немогуће замислити...
Само да дам своје мишљење за америчко навијање. То је смешно... или тужно. У сваком случају, надам се да на нашим трибинама никад неће бити таква ситуација. Да буде мирнија, то и ок, али јебеш ти утакмицу на коју људи реагују као да гледају Шекспирову драму.
Јесте, било би лепо да људи пуне стадиона и да поред навијачке трибине, и остале буду крцате. Са друге стране, медији никад неће погурати такве ствари (осим СОС-а) јер нам све новине и телевизије држи 5 људи којима више одговара да штанцују стално новине у којима за све проблеме окривљују навијаче. И наравно, увек су ту аргументи - тамо ће да ме покраду, силују и убију.
Скренуо сам мало са питања али јбг.
ma nema veze, takva i tema, samo da je sport u pitanju...
što se tiče fejnorda, ja se isto pitam ko Peki...ali ovako...
blekovo pitanj na kvizu me podseti...kako se bre zvao onaj najbolji Holanđanin odbojkaš, kad smo se mi s njima trsili 96e i tako negde...neki zajeban...ja se ne mogu setim...