Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Peki D Boj, samo ti nastavi, pa ce i tebe traziti u gradu kao Dzimija.
Бога ми, то је овде једини знак клалитетног модераторског рада, бити тражен у граду. :))
Da, ja sam je upoznala pre par dana, pa zato i znam da je jedna glumica ovde, nije toliko poznata, 25 godina ima. Ako otkrijem predstave u kojima je glumila, lako cete saznati ko je. Nije jos glumila na filmu. (Tako da je jos relativno poznata, ali kasnije ko zna...) Eto, i ne znam zasto je sada bitna ova informacija...
Ok, Peki, ja se ne vređam, samo sam rekla...
Marcipan, još manje je bitno ko voli toplo a ko ladno mleko, pa opet napraviše temu na šes strana. Tako i sa 90% ostalih tema, čisto blejanje.
More, cuvaj ti glavu bolje:) Tamo sam citala neke morbidne zelje jedne luckaste devojcice, jebes slavu i moc;)
Морам да признам да не знам о чему се ради. :)
Oplemenjujem ti temu, postavljam konstruktivna pitanja, a ti tako... :))
Oh, Gospode. Zar ces me terati da trazim i citiram ti? Grupa Dzimi NACICU te u gradu. Prica se o nekim anusima, o nekim sipkama, svasta ponesto. Neki losi fetisi.
http://4.bp.blogspot.com/_9wpgiMkheAE/SRrMbThWRQI/AAAAAAAADA0/0_s8i33qsk4/s320/gotov+je.jpg
peki jos samo fali ovako nesto sa tvojim i dzimijevim likom
Ja nisam Vjerica šalio sam se ja sam Džiboni.
Нисам упућен, озбиљно, а и немам фејсбук. :)
Можда је крајње време да отворим. :)
Zato se ti ovde i kurcis :P
Hahahha, zaebano.
Inače, ja sam se nadao da će se tema razviti tako da pogađamo ko bi mogao da bude poznata ličnost.
Na primer, Džimi je patrijarh Irinej ili tako nešto. Mada može i da pretimo Pekiju, sviđa mi se i to. :)
Dadoh instrukcije...
Пуфница Вјерица Радета???
хахахахаха :))))
Ја сам Лепа Брена.
А шта ако је Корлеоне заправо Дарко Шарић? А?
Niiiijeeee, on je fin:)
a zato trazi onih 105 evra mita otiso u ilegalu pa mu fali keša