Partizan u evroligi sezona 2010/11

1. tesno bilo,ali dobismo!!!
    iako mi pokidali zhivce,osechaj zadovoljstva je tu....
    ....oooo Partizaneeeee......
    =]

2. Partizan ,Partizan, Partizaaan, Partizan, Partizan, Partizaaaan, Partizan JE ŠAMPION!
    ŠAMPION,ŠAMPION,ŠAMPION.....

3. imamo podrsku i od starijeg dela populacije

4. Imamo pajko, ti znaš da mi penzosi uvek navijamo za pravi klub!

5. Koliko decibela je bilo?

6. 114 koliko sam čuo!

7. Pa...jel pao rekord ili mora popravni?

8. Popravni.117 u Španiji negde izmereno... Delimo 2. mesto

9. Ma nema veze za decibele važno da smo otišli dalje mislim teško da će himki dobiti makabi

10. Ne reci dva puta...Ništa više ne verujem dok ne bude CRNO NA BELO!:-)

11. iako mi pokidali zhivce,osechaj zadovoljstva je tu....
    ....oooo Partizaneeeee......

Čuj pokidali živce... Ma ima da dobijem čir i na želucu i na dvanaestopalačnom!!!
    Uuuuuuhhhh!!!!

12. Ljudi, al nije zanimljivo kad ih deremo. Ovako adrenalin radi...

13. eh,ceo zhivot navijam za partizan,a uzeo mi pola na nerviranje....
    NEKA JE!!!!!!!! =]]]]]]

14. Šta mislite koja grupa bi nam najbolje ležala ja kontam samo da ne dobijemo barsu iz trećeg šešira onda će biti zajebano
    bilo bi fino kad bi iz prvog dobili sjenu iz drugog olimpiju a iz trećeg unikahu

15. То би било супер, али сумњам, курате смо среће ми! Ма на најјаче идемо одмах, да их се што пре решимо. Оног нашег "покраденог" бих хтео у групи па да видимо да л' ће му судије опет бити криве...

16. Prvi šešir sam iskusno ubo al nam iz drugog nažalost došao real a iz trećeg efes koji smo više puta dobijali možemo i sad
    sve u svemu moglo je bolje ali nadam se da možemo dalje mada neće biti lako

17. Пролазимо.

Лаганица.

18. cak i da vujanic stvarno dodje mislim da nemamo sanse. real mora da prodje po svaku cenu, hoce da igraju final for u spaniji. sijena je prejaka. mislim da ni treci necemo biti.

19. Претерујеш.

20. ok imamo sanse ali necemo proci :) na cemu se tvoj optimizam zasniva? dzeralds ce poceti da igra kosarku? jedino to moze da nam pomogne. aalllo ljudi pa rasko katic nam je najbolji igrac...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.