U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
PROLAZIMO ! Gist će da šljašti sad.
И Сијена и Ефес ослабљени од претходне сезоне. Све је могуће, мада мени је реално овај наш тим њесра живо!
Гист ће да јебе
Није ни до сад било неких звезда у тиму, али су фантастично функционисали као колектив. Тога сада нема, или има, али у много мањој мери.
Један Ракочевић или Стоунрук могу да сруше Партизан, али само ТИМ Партизана може да добије Ефес или Сијену.
Један Ракочевић може добро да га испуши целом Партизану и да их подстакне !
Jedan Rakočević je precenjen da nešto vredi igrao bi u boljem klubu
Наравно.
http://www.youtube.com/watch?v=H8vMQJ3itGo&feature=related
ВОЛИМ ГА !
Да ти јебем говна! Само да се нервирам!
ugasih tekmu,haos koliko losa igra.. ne mogu vise gledati
ма иди бре у курац, нигде игре...
hej,tim i trener,kakvi jesu,zar je neuspeh biti u 16 najboljih?!!!
mislim da treba zavrshiti temu,kao vatreni navijach,ne nerviram se uopshte...
klinci,dajte im shansu!! =]
Igramo kao muve bez glave,odnosno pleja.
Gledao tekmu u kafani.Umalo nisam ubio debila koji se non-stop psovao.Još kako su igrali veče su mi sjebali...
hej,svako mozhe da kritikuje!!poenta je da sam gledao Partizana u ligi shampiona i evroligi,to su neka tamo takmichenja,jel...
dok ne izmisle kvalitetnija,igramo se toga!!!
gde vam je srce,ako volite neki tim,volite ga i kad gubi...
Ne kritikujem samo nisam očekivao ovo.Očekivao sam dobru tekmu uz ladno pivce ali jebiga...
Јебем ја оном судији мајку.
Све у свему, занимљива утакмица, иако је било доста изгубљених лопти и трагикомичних офанзива.
Прва четвртина, уигравање, Сиена је кренула пресингом одма, Партизан се вратио у одбрани, нису могли да разбију пресинг.
Друга четвртина, Партизан полако разбија тај Монтепаскијев пресинг, пар важнијих поена Гиста, Катића и Џаваиа нигде.
Трећа четвртина, Партизан полако посустаје и у одбрани и у нападу, немају решења у нападу, одбрана са пуно фаулова.
Задња четвртина, убедљиво најгора,а ко не рачунамо задња 2 минута, одбрана се скроз распала, Кецман није ни хтео да игра, Џаваи са својих 150 кила није могао да присмрди кошу, доста промашених тројки.
Све у свему, очајна игра Партизана, и очајно суђење.
Не жалим се на суђење.. Без решења у нападу???! Сви троми, не крећу се, плеј игра ноншалантно, а 50 изгубљених лопти!!!!! ПФФФФ