Дуга коса-привилегија,мода,позерај или нешто више?

1. Како ли је тек сехи зурка оног лика из трамваја, бескућника. хД

2. furao sam dugu kosu do pre godinu dana, ono, dosta riba je mislilo da mi do jaja stoji.
    ali, smor je za održavati, dugo se suši, a i njesra mi je.
    ošišao sam se na dvojku i laganica

mislim da je moda, ali ono, ima pun kurac naloženih metalaca koji tripuju da su u'vatili boga za jaja ako furaju dugu kosu

3. Imao sam dužu kosu oko godinu dana. Ne puno duga, onako, jedva do ramena.
    Sad sam se preko leta ošišao na kratko i izgleda odlično!
    Kao što Burzum reče na početku teme, kad sam im'o kratku kosu, bilo je i nekih pokušaja ozbiljnijeg muvanja.

Mada, razmišljam da je opet pustim, pošto ću za nekoliko godina početi da ćelavim. Čisto da imam u šta da gledam kad budem bio ćelav. Jes' da neću jebati, kao i uvek, ali bole me kujac.

4. Volim kad isfeniram kosu, pa bude onako dojajna.
    Mada sad kad su vrucine probudim se sa znojavom kosom zalepljenom za vrat, pa mi je gadno u picku materinu.
    Gledam da je perem svaki drugi dan, iako vec posle prvog izgubi onu pocetnu lepotu.
    Ranije kad je bila kratka sam je prao kad se setim i sisao se kod likova od kojih je retko ko radio jos uvek kad dodjem za 3 meseca na sisanje.
    sad ipak moram da vodim vise racuna.

5. e mora da se prizna da se ribe lepe za kosu...mene ste videli imao sam svakavih tripova da me startuju ribe traze pelcer i ostalo...da prija...prija a treba to i koristiti.:)

6. kad mi poraste kosa izgleda ovako:
    http://nastyish.com/images/Tom%20Cruise/Tom-Cruise-4.jpg

fegetski.
    proslo me na faksu, pa mi sada ne pada na pamet da je pustam dugacku vise :)

7. pustio sam brkove i bradu instead

8. Имао дугу косу око 5 година. Око 35 цм дужине. Разредни у основној срао да се ошишам, смањивао ми оцене, онда сам му рекао да ми није он родитељ да одлучује, па сам звао моје да реагују због оцена, после је заћутао. У средњој разредна ништа није рекла, није јој сметало. Овима из разреда је мало сметала, поготово онима који седе иза. Многи су питали кад се шишам, а одговор је био ''Кад више нико не постави то питање''. И стварно, једно време нико ме није то питао, и пошто поштујем оно што кажем, отишао сам код фризера и ошишао се кратко. Сутра ме нису препознали. То је било средином децембра прошле године.

9. nemam na ovom kompu iz tog doba, a i ne kace mi se slike.

10. Glavni razlog zašto puštam kosu je trauma iz detinjstva. Kad sam bila četvrti osnovne bila sam se uvašljala kao stoka i mama je morala da me ošiša skoro na nulu jer nije znala šta da radi sa tim vašketinama, a kosa mi je stravično gusta. I sad jednod dana me je spremačica zagledala dok sam pakovala knjige i pitala me: ''Je li, bre dete, si ti muško il' žensko?'' Od tada imam traume. A i još poneko mi naglasio što se lica tiče da ako imam dugu kosu izgledam kao lepo žensko, a ako nosim kratko kao lepo muško. Pošto sam u duši i određenim meni bitnim anatomskim delovima žensko, rek'o da ja ostavim tu kosu. Iako se suši sto godina i gusta je. Mogu da kažem da i lepo zgleda.

11. ''Je li, bre dete, si ti muško il' žensko?''

Да... Тако и мени у продавници ''Хајде ти девојчице прва, мени се не жури!''

12. Sad sam izmerio, 65 jebenih centimetara mi dugačka kosa:)

13. Inace kad mi poraste do zeljene duzine(nemam pojma koliko ce to biti) razmisljeo sam da je ofarbam u plavo.
    Ali necu jer cu cesto morati da farbam zbog izrastaka, a ne sjebava m se kosa.
    Ali moram priznati da izgleda jebozovno, cak i na muskarcima.
    Daleko od toga da sam gej.

14. Sad sam izmerio, šestdeset pet jebenih centimetara mi dugačka kosa:)

Meni je najduža bila u osmom. Imala sam neki trip. Bila je ispod dupeta. Ne dao bog to ponovo.

15. Inace kad mi poraste do zeljene duzine(nemam pojma koliko ce to biti) razmisljeo sam da je ofarbam u plavo.

http://troll.me/images/y-u-no/why-u-no-understan-u-gay-thumb.jpg

16. E, da! Je l' i vama onda se dlake zakače za one stolice u školi i na faksu? I onda jkad ustanem to čupaaa.... Mrzim to. Zato stalno stavim šnalu.

Да... Тако и мени у продавници ''Хајде ти девојчице прва, мени се не жури!''

Koliko imaš godina? :)

Meni sad uglavnom govore devojčice... baš sam devojčica od dvadeset godina al' ajde.

17. Meni je najduža bila u osmom. Imala sam neki trip. Bila je ispod dupeta. Ne dao bog to ponovo.

Ja pucam na ceo metar decxko! Ko Lady Godiva!

18. сморена, 17 година имам.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.