Дуга коса-привилегија,мода,позерај или нешто више?

1. Šta je ovo, sve na neke sedamnaestogodišnjake nalećem... Krompirče, dobro je... Tu još uvek mogu da te pomešaju. Za tri godine bi već trebalo da se zabrineš ako se to desi. ;)

Ja pucam na ceo metar decxko! Ko Lady Godiva!

Jedan me je tako i bio prozv'o. Ne bi ja to ponovo, treba to prati....... Češljati.... A kad sam se ošišala, negde do ispod ramena osećala sam da mi je glava konačno ponovo uspravna i da prkosi gravitaciji. Kosa je bila ono hc teška. Ali srećno sa tim.

2. Za tri godine bi već trebalo da se zabrineš ako se to desi. ;)

Ниси прочитала мој пост на претходној страни. Ошишао сам око 30 цм косе у децембру прошле године.

3. Ниси прочитала мој пост на претходној страни. Ошишао сам око 30 цм косе у децембру прошле године.

Sori. Multitasking. Ma, nema veze, meni su rekli da ličim na Orlanda Bluma. U tvojim godinama. I to mi je neka devojka rekla sa čudnim sjajem u oku. Ozbiljna sam.

4. Ja sam do pre 4 dana imao gustu neurednu dugacku kosu ( a la Eddie Vedder) do ramena. Uvek sam imao slicnu frizuru - da bih se razlikovao od drugih, da se zna sta slusam. Nikad je nisam nosio da bi lepo izgledao, jednostavno jer sam hteo. Sad sam se osisao na normalnu duzinu do ispod usiju, ali i dalje je cupavo i polu kovrdzavo, al morao sam da skratim, jer krecem u prvi razred gimnazije. Nameravam da je ponovo pustam do ramena, pa ponovo se osisam i tako u krug...

5. Cio život s 80cm , dajem ruku kosu mi ne dirajte, neću da se šišammmm :D

6. Ја сам фурао дужу косу још откад сам клинац био, негде од вртића. Скоро до краја основне су мислили да сам девојчица. Ал' пошто нисам почео сисе да добијам, онда су ваљда сконтали да сам мушко, или бар нека жешћа габорка. Онда се ошишах на кратко за промену, ал' сам ипак сконтао да ми боље стоји дужа коса. А и боље да је пуштам док је имам. Сад имам до рамена, Морисон-косу, само сам сад још чупавији од њега, па морам да је вежем.

7. Ja sam do pre 4 dana imao gustu neurednu dugacku kosu ( a la Eddie Vedder) do ramena. Uvek sam imao slicnu frizuru - da bih se razlikovao od drugih, da se zna sta slusam.

Чек бре еди ведере ја имам до лактова косу и слушам Жарета и Гоција, кад ме виде на улици мисле да сам масни металац или неки роцкер,секта-ал људи се варају...
    Јел то по дифолту здугом косом рокер?

Елем негде тамо у средњој имадох косу онако подугачку за тадашњу околину дизелаша и додђемо са физичког на час и вежем само шишке позади као у Последњем самурају... Другар дође и одсече ми косу тачно до гумице...
    Ја сутрадан дођем обријане главе и решен проблем...

8. Обично то иде на кеца или нулу , бем ли га како се рачуна ,само узмем машиницу и терам.Е сад има пар недеља како се нисам ни шишо ни бријо , па изгледам ко урасли дрвосеча ... и свиџа ми се :)) мада ми не стоји дуга никако па чим почне да превише расте , ћело враћам се теби ..... а брада нека је ....

9. Скоро цео живот сам имао дугу косу, онако до пола леђа, ал' сам морао да престанем да је носим будући да ми је превршило да ми девојке/ жене прилазе на сред улице/ кафића/ проклетог факултета са причом "Јао, види га! Плавуша и има дугу косу! Хајде да му досађујемо и питамо како је тако лепа и шта користи за њу!" Од тада, строго кратка коса.

10. Hteo sam da pitam, ja sad pokusavam da pustim kosu, hocu i ja malo da budem Fenseric, pa, koliko vam je otprilike trebalo da vam poraste do ramena?

11. Сад имам до рамена, Морисон-косу, само сам сад још чупавији од њега, па морам да је вежем.

Ти к'о да си са философског.

12. Hteo sam da pitam, ja sad pokusavam da pustim kosu, hocu i ja malo da budem Fenseric, pa, koliko vam je otprilike trebalo da vam poraste do ramena?

zavisi kolika ti je sad. vise od godine

13. за годину дана можеш димаж гриву ко пастув приплодник....

нисам се шишао 3 године ни ја ни моја деца....

био сам као пантелааааааааа браћела

јебено је ако ти је коврџава коса па ти се стално чини да не расте док они сламари са равном имају као дужу....

14. Meni kosa raste poprilicno brzo, svidja mi se ovo: griva ko pastuv priplodnik! Hehehehe... Srecom nije mi kovrdzava, al nije ni ova slama, imam nekako strsljavu kosu 'bem je u usta...

15. meni npr je do ramena relativno prava,talasata sto se kaze ... posle sto je duza krece da se kovrdza....

Moj ti je savet ako imas dugu kosu i oces da je skratis,nosi dredove neko vreme da se prokurcis lolol

16. Ти к'о да си са философског.

Са све "с".

17. Jedini dugokosi jebač je Kika, ostali su pičkice!

18. @DylanDog
    Uuuuuuuuuuuuuuuuu...Dredovi, zanimljiv predlog, hvala!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.