Дуга коса-привилегија,мода,позерај или нешто више?

1. Са све "с".

Него како другачије, мој Латинче. :Д

2. Скоро до краја основне су мислили да сам девојчица. Ал' пошто нисам почео сисе да добијам, онда су ваљда сконтали да сам мушко, или бар нека жешћа габорка.

Па кад имаш мицасту фацу ^^

Хехе... Е, једном ми приђе нека баба на аутобуској и пита ме: ''Извини, девојчице, колико је сати?'' А ја био први средње... Е, отад пуштам и дубра, мада без бркова.

3. Е, једном ми приђе нека баба на аутобуској и пита ме: ''Извини, девојчице, колико је сати?''

Muke su to.

http://www.youtube.com/watch?v=BBrQURcde4I

4. Jao, ljudi moji, da se pohvalim, peti mesec bez sisanja, nikad mi kosa nije ovolika bila, sad cu neki dan da odem da je stanjim i za jos ovoliko racunam da ce biti skoro do ramena?

5. zašto da stanjiš brej? :/ meni to oslabi kosu i krajeve pretvori u čist šit... Pa raste po 1cm mjesečno pa vidi :D

6. Ja pucam na ceo metar decxko

Hah:)

Sada mi je negde do kukova, noe stepenasta, pa se ne vidi. Fak, šo sam se šišala...

7. ne shvatam u kom momentu je duga kosa na muškarcu postala prihvatljiva a roza majica neprihvatljiva :DD

u svakom slučaju duga kosa na momcima mi je užas i sve i jednog bi ošišala kao za vojsku... toliko od mene

(a uvijek se zaljubim u nekog sa dugom kosicom, pihh)

8. Do skoro sam imao malo dužu kosu, devojanama se sviđalo, i olindrao se skoro do glave. Svi mi kažu da sam kulji, čak su i ženke prežalile.

9. (a uvijek se zaljubim u nekog sa dugom kosicom, pihh)

Hah. Ditto:)

Ali baš ume da me naloži kada je lepo, a kratko podšišan.

10. Veoma je tanka nit između duge kose i hipsterisanja.

11. Veoma je tanka nit između duge kose i hipsterisanja.

Brate, loše troluješ, zašto smaraš?

12. Veoma je tanka nit između duge kose i hipsterisanja.

Уууууф...
    Не, не.

13. Ranije(pre mesec i vise) mi je mnogo bolja kosa bila. Puna volumena sto se kaze. Sad je tanka k'o palacinka. Da li jednostavno zbog vece duzine, samim tim i tezine kosa ne leprsa kao pre, ili jednostavno moram da odem kod frizera da me sredi malo?
    Inace u zadnje vreme sam opasno poceo da se tripujem da cu ocelaviti.
    Jebem ti.

14. Inace u zadnje vreme sam opasno poceo da se tripujem da cu ocelaviti.

Ja ne tripujem, ja sam ozbiljno poč'o da se linjam opako... Samo neka izdrži još godinu-godinu i po ionako planiram da se šišam tad.
    Edit:

ne shvatam u kom momentu je duga kosa na muškarcu postala prihvatljiva a roza majica neprihvatljiva :DD

Muškarci su oduvek nosili dugačke kose, na ovim prostorima su počeli da se šišaju tek u vreme prvog Ustanka zato što su ih Turci hvatali za perčine i tako lakše klali. A roze majica je jednostavno pederaj.

15. Ja ne tripujem, ja sam ozbiljno poč'o da se linjam opako.

Isto. Ne znam dal bi pomogao onaj biomelem sprej protiv opadanja kose?

Ja sam, jebi ga, žensko ne mogu tek tako da se ošišam na ćelavo.:)

16. Za sve su krivi Ameri i osiromašeni uranijum!!!!!111
    Ne znam, ja sam probao neke šampone i sranja al' ne pomaže, možda uzmem taj Biomelem sprej.

Ja sam, jebi ga, žensko ne mogu tek tako da se ošišam na ćelavo.:)

Nemaš sreće lololo. Mada ne'am ni ja, sam sebi izgledam nekako ljigavo bez kose, navik'o se jebiga, vučem je oduvek.

17. Ja sam sve živo probala. I sad poslednji put uzmem ovaj djavolji Panten. Jbg, kad si u očaju stavio bi i govno da će da pomogne i jebem ti lebac opadne mi pola glave. Vadi me to što sam oduvek imala nadprosečno gustu kosu, pa mu sad došlo na taman.:) Al, Boga mi, ako se ovako nastavi neće na dobro dizidje.

18. Preporucite neki dobar sampon, sto Cakana kaze da mi ne izjede pola glave. Moze i regeneratore i sve.
    Ja trenutno koristim neki od koprive posto taga ima, a ne znam koji bi trebao da uzmem.

19. Ima jedan što se pravi. I mnogi ga hvale, mada ga ja još nisam probala.

20. Ja koristim onaj Garnierov regenerator, sa avokadom ili čime god.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.