Prijava

hmm a da promijeniš farbu? Ja koristim stillov preliv (ima ricinusa i kamilice u njoj) i kosa mi baš slabo opada kad je perem (jednom nedeljno to radim) i tokom češljanja, od šampona koristim kosili i neku niveinu masku repair-nešto (plava okrugla kutija sa narandžastim zatvaračem) i stvarno je ok, stavim na krajeve i češlja se skroz ok.. :)

Lavanda dt, kako te ne smori da se bakćeš s tolkom (istina lepom) kosurdačom? Kolko ti treba samo da opereš, isfeniraš i ukrotiš to čudo kosmatosti?

Ma uopšte to nije tako velika obaveza... Isfeniram je 5 puta godišnje, inače se sama osuši :D Sve je to majka priroda. A da je operem treba mi 15-20min... Zimi je koristim kao šal, haha

Дуга коса-привилегија,мода,позерај или нешто више?

позерај или нешто више

Duga kosa, to je čista ljubav!

Ljubav prema sebi, lolo. :)

Šalim se, ja volim žene sa dugom kosom, nekako mi malko neprirodno kad je kratko ošišana, mada nekima to lepo stoji. Ipak se meni ove prve više dopadaju.

uuuuu natnat šta ti je reklaaaaaaa

Meni je u zadnjih 2 meseca zesce skurcana kosa. Tanka, i brzo se masti.Danas mi je jedan ortak ispricao da duga kosa vremenom postaje redja. Da cu ocelaviti ako nastavim da furam cetnik stajl. Dase kosa, kao i telo uostalom razvija do ranih dvadesetih, i da bi bilo pametnije da tek tad pustam kosu. Imao je i on pre dugu.
Postao sam zesce paranoican. Gledam da li bi mi bilo pametnije da samo malo skratim, ili da ga poslusam i osisam na kratko. Znam da me ne bi zajebavao.
Da li je istina sve to, i sta vi mislite?
Ozbiljno pitam, molim bez duhovitih komentara.

To зависи од косе. У твом случају, слободно ти фурај на средње.

Roso, ja sam kosu počeo da puštam sa 22 godine, nosio do pola leđa, pa ošišao na navy style... nema veze opadanje kose (malo čupaju gumice, ali to je nebitno) sa dužinom - ako ti je ćale ćelav (ili deda) i ti ćeš biti. Tu nema promene.

Не смета ми. Има људи којима до јаја стоји, има оних којима не стоји. Није на мени да бирам какву ће косу да носе. Јебе ми се. Важно је да може попити. И да мож' се зајебаваш са том особом.

Што се девојака тиче, готивим црвенокосе са онако средње коврџавом косом, дужом. Пази, ништа не изазива врисак као кад је јебеш отпозади и уватиш за косу. Шалим се. Опет како којој стоји. Мада истина да волим црвенокосе. И смеђе. И црнке. Најмање плавуше, мада има и ту вр'унских риба.

Ja sam čupav već 7-8 godina. Nisam još oćelavjo. I imam bradu i brke.

Ma jok, on nema brk.

Ja sam imao volju da pustim dugu kosu, ali taman ono kad treba da pređe preko zulufa, meni dokurči, kolje me, smeta i ja ocaparim...

Elem, što se tiče tih podjela, nekako je danas uobičajeno među nama šabanima da se kaže ROKER za nekog k'o ima dužu kosu. Šta ja znam, meni je svako generalisanje glupo, tako da i ovo s kosom smatram samo kao LJUBAV PREMA DUGOJ KOSI...Ili možda dotična osoba nema para za šišanje.

Jao, komšija... To većina kaže, vole crnke i smeđe, a na kraju budu sa plavušom, veruj mi :)

Фурао сам косу до прошле године, ал' се брзо мастила, јеботе, морао сам да перем сваки други дан, много, јебем га, не купам се чешће. Дојадила ми, и ја се искецам и пустим браду. Сад јебем.

Hvala vam. Videcu sta cu.

Duga kosa je zakon, ali za devojke. Muskarci sa dugom kosom nikako.