Prijava

Ствар укуса и расположења. Имала сам косу до пола леђа отприлике у августу прошле године и дунуло ми да се ошишам на мушку фризурицу, сад имам паж опет. :) Мушко долази у обзир само са кратком косом. :)

Postovao sam već ovde, divite se mom avataru loma lolol

Шта је паааж? :)

Ааа, видим. Паж је супер.

Ma to da muškarci nose kratku kosu je moderni pozeraj. Mislim pfft. Pogledajte kroz istoriju poznate muškarce i obratite pažnju na njihovu kosu (ili periku). Ou jea! Pogotovo 18. vek. Frizure tad su čista moć. Dobro, one ogromne perike su već preterivanje, ali ono sa repićem je premoć.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5b/Oer-Weimarer_Musenhof.jpg

Hocete da kazete da osobe na slici izgledaju jadno i gej? NISAM NI MISLIO

Да, осећам се привилеговано због своје дуге косе. Јебеш му матер, када обучеш кожне чизме, метиш црне цвиџе, упалиш BMW R45, кад забубње боксери, а ти пустиш косу да се вијори као застава на ветру... ФАК ЈЕА!!!! Лепо чујеш музику... добују боксери, срчка ти удара ритам, јасно чујеш Аксела како урла Велком ту д џангл... Како да ти буде свеједно?

Косу сам пустио јер сам хтео да будем свој, да не личим на шабане у аирљакс патикама и пума тренеркама 90-тих. Прохтело ми се и већ 15 година ми се исто хоће.А и волим да се дивим себи. Раније ми је било стало шта други мисле о мени, јер си као косијанер увек унапред окарактерисан као наркоман, дилер, секташ, пијанац... Али већ 10 година ме баш брига шта такви људи мисле.

Дуга коса је за многе мушкарце привилегија, али и велика обавеза. Коса увек мора да је чиста. Масна и прљава коса је показатељ лошег карактера и такве би требало као вашљивце одма до главе ошишати. Ето зашто не волим панкере и металце... Час` изузетцима.

Iskreno, poznajem par osoba koje bi sve dale da imaju bilo kakvu kosu. Pitajte nekoga ko brije glavu, iz fazona 'al zamalo! Puštao sam kosu pre 2 godine i nisam mogao od žena da se odbranim, jebiga, lečio ljubavne jade efikasno!

Да, осећам се привилеговано због своје дуге косе.

Ima godinu ipo od poslednjeg kratkig sisanja.
Negde krajem prosle godine sam se tripovao da celavim, pa me je to proslo, i sad me opet opasno hvata. Pogotovo sto mi se cini da mi se kosa maalo povukla, odnosno da mi je celo "vece" nekih pola centimetra. jebote svakih 5 minuta misljenje mi se menja od slike sebe sa Krilin frizurom do toga da sam sebi kazem tripujes se, koji ti je kurac?
Ne znam sta cu. Lagano vec prolazi rame, dok su mi siske negde ispod brade.
Volim osecaj kose, plus sto sam ruzan k'o kurac, pa me kosa (bar po meni) malo popravlja.

Више је немам, јуче се ошишао на кратко.

Bravo Corn, sad možeš da prođeš kao instant sexoman! Ipak, duga kosa je, kao što sam i pominjao, odraz viška emocija sa kojima ne znamo kako da se izborimo. Neki to mlate na svirkama dok neki puštaju devojke da se igraju.

Косу сам пустио јер сам хтео да будем свој, да не личим на шабане у аирљакс патикама и пума тренеркама

Ovi su mi najjači...da ne liči na 1000 ljabana u air ljakse, nego da se razlikuje tako što će da izgleda ko i svaki drugi-treći lik koji oće da se razlikuje...

Kul ako neki frajer voli da ima dugu kosu zbog sebe....nekul ako je pušta samo da bi se razlikova, a pritom se razlikuje od ostalih ko jaje jajetu.

Био сам косијанер пар година, пустио је неких 10 сантима испод рамена. И набеде ме сестре један дан да се ошишам. Оног момента кад сам дошао кући и успешно опрао косу у лавабоу за минут и по, реко сам себи, неш се више јебавати са килама шампона, регенератора и чешљем. Од тада, четворка-кец на сваке три-четири недеље. Респект за косијанере, а поготову Ђорђа Давида, који косу пере двапут дневно.

i dalje kosurdaču imam, mrsko mi se šišati. a mogo bih

0,5 sa strane, gore dvojka vec par godina, mada mi nekad dodje, pa ogulim tintaru.

e ovako
pustam je 2 godine, ali tek posle godinu i recimo 3 meseca sam otisao kod frizera, do tad je bio tarzan stajl
zato sad imam dosta iskrzalih, tankih krajeva celom duzinom kose, cak i do glave ode
i nesto se mislim
ne bih to ali ako ce biti zdravija da lepo olindram do glave i krenem opet da pustam, uz redovno odrzavanje ili nema potrebe za tim?

Наши преци су све до Карађорђа носили дуге косе. Обично су је плели у перчине, али им је Карађорђе објаснио да би то требало одсећи. Наиме, турчин би могао духвати Србина за косу током боја. Касније је кратка коса уведена као војничка фризура због Хигијене и Практичности.

Cek, sto bi to bila privilegija?

Imo, ošišo. Kontam da je to faza koju prolazi većina mladih ljudi koji slušaju rokenrol il tako nešto.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/16242_1259210076159_3480346_n.jpg Fotka od prije 7 godina...Pravi jablan!

Оно што ми највише иде на курац од свега јесте идеја о подели; да мушкарци треба да имају кратку косу а девојке дугу. Такво размишљање је разумљиво ако си старији од 60, али ако си млађи од 40, забрињавајуће је. Нек фура ко шта воли, боли ме курац.

Ко год осуђује нешто само зато што се њему самом не свиђа је глуп. Коме год се не свиђа оно што други осуђују је нарочито глуп.

Игром случаја, имао сам дугу косу пар година, ошишао сам се јер ју је било напорно одржавати. Имао сам тада и девојку која је била ошишана на кратко, скоро ћелаво и океј јој је стајало. И силно ме је болело дупе шта су други мислили о томе.