Valdemar, tako mlad a već se transplatišeš?
pa dobro, mi smo radili nekoj doktorici neki stan i ona nam pričala da je onaj lik što se reklamira kakomuimejebomajku prodavao je i neke steroide preko TVa, da pravi lek za ćelavost presađivao svoje stidne dlake na vugla i čitav proces slikao hronološki normalno i to iskoristio na reklami za TV kako njemu od njegovog preparata čudesno izraste kosa...
Virtuel tako ti i treba kad umJesto po moru ideš u lijepe njihove ZOO vrtove;)
ja nosim relativno dugu (do ramena) i navikao sam na nju vec, nosim je iz nekoliko razloga:
-imam 20 godina, sa duzom kosom izgledam kao da imam 17 (u vr' glave) a sa kratkom bi izgledao kao da imam 14 (u vr' glave)
-plaćam 5 eura godišnje za šišanje i to mi je kul
-headbang
-pošto me mnogi prozivaju i merak im bi bio da se ošišam (čak ima i grupa na fejsu sa 600+ članova) njima z'inat neću :D
Pošteno,više sam jebao kad sam imo dugu kosu (do ramena, crna kao ugalj, žemske padale u trnas...) A onda sam se oženio pa se ošišao ''na opasno''. Sad jebem samo jednu...
nazalost vise je negaivnih stvar vezano za dugu kosu pogotovo ovaj moj fazon..
pozitivne,u fazonu si... osecas se lepo.
negativne..svakodnevno pranje,o cesljanju necu da trosim reci nazvao bih to cetkanje..
ribe te smaraju za pelcer a nijednu ne povalis..
posao..posto radim grejanje, pa dosta se vari ..malo malo osetim kako mi smrdi kosa kad zapadne varnica u rep..znaci opasno....:)
zato se osisao a sad opet je pustam :)
Imam kosu tipa "svaka dlaka vodi svoju politiku" tj. kosa mi štrči na sve strane i ne može da padne.Prošlo ljeto sam bio dovoljno glup da pustim kosu.Pajko je mila majka kako sam ja izgledao...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Valdemar, tako mlad a već se transplatišeš?
pa dobro, mi smo radili nekoj doktorici neki stan i ona nam pričala da je onaj lik što se reklamira kakomuimejebomajku prodavao je i neke steroide preko TVa, da pravi lek za ćelavost presađivao svoje stidne dlake na vugla i čitav proces slikao hronološki normalno i to iskoristio na reklami za TV kako njemu od njegovog preparata čudesno izraste kosa...
Virtuel tako ti i treba kad umJesto po moru ideš u lijepe njihove ZOO vrtove;)
ovo je za pući (puknuti), načisto!
Trenutno sam u bitls fazi pa se dvoumim:
Da li da po ko zna koji put pogazim svoju rec i osisam se ili da jos godinu dana licim na majmuna?
Izdrži još malo, poslije će ti biti drago.
ja nosim relativno dugu (do ramena) i navikao sam na nju vec, nosim je iz nekoliko razloga:
-imam 20 godina, sa duzom kosom izgledam kao da imam 17 (u vr' glave) a sa kratkom bi izgledao kao da imam 14 (u vr' glave)
-plaćam 5 eura godišnje za šišanje i to mi je kul
-headbang
-pošto me mnogi prozivaju i merak im bi bio da se ošišam (čak ima i grupa na fejsu sa 600+ članova) njima z'inat neću :D
mislim da imam dovoljno razloga
Pošteno,više sam jebao kad sam imo dugu kosu (do ramena, crna kao ugalj, žemske padale u trnas...) A onda sam se oženio pa se ošišao ''na opasno''. Sad jebem samo jednu...
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs124.snc1/5336_1195567807179_1167973922_583919_5006859_n.jpg
i jedna iz retard dana
http://sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-ash1/v204/247/91/1082392982/n1082392982_24357_837.jpg
nazalost vise je negaivnih stvar vezano za dugu kosu pogotovo ovaj moj fazon..
pozitivne,u fazonu si... osecas se lepo.
negativne..svakodnevno pranje,o cesljanju necu da trosim reci nazvao bih to cetkanje..
ribe te smaraju za pelcer a nijednu ne povalis..
posao..posto radim grejanje, pa dosta se vari ..malo malo osetim kako mi smrdi kosa kad zapadne varnica u rep..znaci opasno....:)
zato se osisao a sad opet je pustam :)
Duga kosa kod muškarca je karakterna osobina. Ne može svako da je nosi...foliranti se primete lako.
otprilike tako nekako kad vidis fensera u airmax-u koji na sve nacine pokusava da izgleda ko Krasic a ispadne ko savo milosevic
CAREEEEE!!!!
Pajko imaš moju podršku, samo da ne gori opet :D
bice pajko gori a selo se ceslja :)
Пајко, јбт, исти си мој буразер с том косом. Још сте обојица двометраши.
Још правите сличан израз лица.
oh ne jos jedan razlog za banovanje.....
E moj mučeniče, šta ti je to trebalo....? Šišaj se odmah!
Bolje biti ćelav, nego imati dugu kosu!
Imam kosu tipa "svaka dlaka vodi svoju politiku" tj. kosa mi štrči na sve strane i ne može da padne.Prošlo ljeto sam bio dovoljno glup da pustim kosu.Pajko je mila majka kako sam ja izgledao...
Боље да носим кратку косу, и слушам тај звук.
baci sliku