Povratak korenima? Bio tata, deda pa jebiga, šta sad, ćelav-ćelav.
Ja lično volim podužu ali ne kosu do guzova. Jedino me nervira onaj deo iznad ušiju pa sam tako u srednjoj iz čiste dosade na času šišala, šišala, šišala i na kraju dobila po ćelavo iznad oba uveta.
Tad me pokojni rista prvi put prebio u životu, a nisu izbacili iz škole jer su mislili da sam išla snimati glavu pa me morali brijati.
;)))) a burazera za kaznu ošišao naćelavo kad je skontao da je ovaj počeo pušiti.
E vidiš kako se vremena menjaju, nekad je bila sramota i vrsta kazne kad te rista ošiša naćelavo a sad klinci sami to obave.
Buraz dva meseca kapu nosio, a u školi sedeo isključivo po ćoškovima da ga ne gledaju al ga ugleda neki prof.stari komunjarski kadar i oduševljen uskliknu TO JE PRAVI OMLADINAC, USTANI, USTANI NEKA SVI VIDE ŠTA NAMA TREBA!!!
To bilo u Titovo vreme. Poslušali ga mnogi i otišli u skinhedse;)
Zajeban rista bio, nije on šišao nego naredi Marš se šišat' naćelavo i ne vraćaj se s kosom. Pa ti stisni i vrati se kosat. Možeš kosmat, to nije problem, ali vugla mu mora da se sjaji ki Šabanu Šauliću kad sinu sijalica.
Đimi ćelavac, Đimi ćelavac!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Povratak korenima? Bio tata, deda pa jebiga, šta sad, ćelav-ćelav.
Ja lično volim podužu ali ne kosu do guzova. Jedino me nervira onaj deo iznad ušiju pa sam tako u srednjoj iz čiste dosade na času šišala, šišala, šišala i na kraju dobila po ćelavo iznad oba uveta.
Tad me pokojni rista prvi put prebio u životu, a nisu izbacili iz škole jer su mislili da sam išla snimati glavu pa me morali brijati.
E, rista, rista
;)))) a burazera za kaznu ošišao naćelavo kad je skontao da je ovaj počeo pušiti.
E vidiš kako se vremena menjaju, nekad je bila sramota i vrsta kazne kad te rista ošiša naćelavo a sad klinci sami to obave.
Buraz dva meseca kapu nosio, a u školi sedeo isključivo po ćoškovima da ga ne gledaju al ga ugleda neki prof.stari komunjarski kadar i oduševljen uskliknu TO JE PRAVI OMLADINAC, USTANI, USTANI NEKA SVI VIDE ŠTA NAMA TREBA!!!
To bilo u Titovo vreme. Poslušali ga mnogi i otišli u skinhedse;)
Naopak ti stari bio! Bez makaza nije išo izgleda ni u birtiju.
Zajeban rista bio, nije on šišao nego naredi Marš se šišat' naćelavo i ne vraćaj se s kosom. Pa ti stisni i vrati se kosat. Možeš kosmat, to nije problem, ali vugla mu mora da se sjaji ki Šabanu Šauliću kad sinu sijalica.
Ma nakupi se dima, pa kad dođem iz kafane kao da spavam na pepeljari.
Dube, osisaj se.
Ne šišaj se Dabre, zabranili su pušenje, daj šansu dugim vlasima;)
Ma neću da se šišam :D A to što su zabranili, kao i da nisu, gdje god odem puši se.
Evo ja da pokazem moj novi avatar jer slika govori vise .......
Đe ti je još prstiju na sliki?!
Kad sam bio mlad, nosio sam kratku kosu. Sad mi je došlo iz dupeta u glavu.
pa ne raste ti iz dupeta
Imam i po dupetu, pogotovo po onom useku izmeđ guzova.
Fenomen, rastu ti dlake na dupetu.
Zadirkivao sam krokodila u zoovrtu. Eno ih sad tamo nedje.
Šta sam ja sad, mutant? Koliko znam, svima rastu dlake po dupetu?
Jes ti normalan, ko ti je to rekao? Neko te zajebao skroz. Ti si unikat, idi u cirkus, možda ti daju posao.
Привилегија - кад је изгубиш мораш да плаћаш трансплантацију из дупета на главу...